2 Ruime studios op Blue Bay Resort

Deze 2 studio’s zijn beiden voorzien van een 2 persoons bed, kledingkast, airco en een eigen douche en toilet. De studio’s kunnen met een deur gescheiden worden, door deze op slot te draaien of je kan 1 ruimte gebruiken als living. De studio’s liggen op prive terrein, veilig en zijn netjes.

De keuken deel je samen, compleet ingericht met een magnetron, koelkast en oven. Beide studio’s hebben een voorporch dat uitkijkt op het zwembad en de villa waar de studio’s bij horen en op het terrein staan. De gastvrouw, eigenaresse van deze villa is zeer behulpzaam en gastvrij.

Het zwembad is voor gezamenlijk gebruik. Je hebt een eigen oprit om een auto te parkeren en als je op Blue Bay woont kun je gratis gebruik maken van het strand Blue Bay.

Huurprijs Ang 950,00 per maand incl. internet, water en electra. Bij huur van beiden tegelijk is de prijs Ang 1500,00 incl. Video aanwezig.

Deze studio’s liggen ook dicht bij het ziekenhuis( met de bus te bereiken), centrum supermarket en met de bus ben je binnen 10 minuten in Centrum Willemstad, Otrobanda.

 

 

 

Vragen? Stel ze hier!