Super leuke appartementen in hartje Pietermaai

De appartementen liggen in het hartje van Pietermaai, tussen de gezellige clubs, restaurants, cafe’s, hotels en andere activiteiten.

Hou je van gezelligheid, dat wanneer je ‘s avonds de deur uit wilt je direct in de straatjes loopt waar de muziek aanwezig is? Je een lekker hapje of drankje kunt pakken op 1 van de gezelligste terrasjes Mundo Bizaro bijvoorbeeld? Dan is dit echt iets voor jou!

Deze studio’s en appartementen zijn compleet ingericht voor max 2 personen met allen een stijlvolle uitstraling. Ze zijn te huur voor minimaal een half jaar, een jaar of langer natuurlijk. We hebben appartementen op de begane grond of de eerste verdieping met een klein balkon voor of met een ruim terras achter, waar je heerlijk kunt zitten.

Appartementen begane grond zijn te huur voor: Ang 2000,- per maand excl. max 2 personen. Appartementen 1ste verdieping: Ang 2500,00 per maand excl. max 2 personen.

De appartementen hebben een living, keuken, aparte slaapkamer en een douche-toilet met achter een terras en een balkon aan de Nieuwstraat. aqua-electra middels Pagatinu, water en internet/tv. Ze zijn compleet ingericht, behalve linnengoed en handdoeken. (deze kunnen overigens wel geregeld worden tegen een extra tarief)

Studio (Roodesteeg) is te huur voor Ang 1000,- per maand excl. max 2 personen. Dit is een zit-slaapkamer, keukenblok, douche en toilet. Compleet ingericht, behalve linnengoed en handdoeken.

Vraag naar de beschikbaarheid van de appartementen en studio’s.

Vragen? Stel ze hier!

  • Hidden
  • Hidden