Een Villa met 5 appartementen luxe, heerlijke vakantie!

Bent je van plan om een heerlijke (luxe) vakantie te vieren op Curacao? In een villa of een luxe appartement? Wellicht reis je alleen, met zijn tweeën, met  familie of vrienden?

Dan is deze Villa met appartementen wellicht iets voor jou!

Wij kunnen je  helpen door het aanbieden van verschillende appartementen of de complete villa, perfect voor een groep tot 32 personen. Op het hele terrein is 1 grote Villa en er zijn 5 losse appartementen.

Het Resort ligt in de nabijheid van de trendy stranden van Jan Thiel met goede restaurants en uitgaansgelegenheden. De hoofdstad Willemstad met leuke winkels en diverse luxe winkelcentra, zoals “Suikertuintje” en de ‘ Promenade ‘ ligt op 15 minuten afstand.

En omdat het Resort op slechts 2 minuten van de trendy Jan Thiel stranden ligt, zoals Zanzibar, Papagayo Beach en Mambo Beach, heeft het alles wat  je nodig hebt om te genieten van het allerbeste op Curaçao.

Ga je trouwen en kom je met de hele familie of een stel vrienden, vraag dan maar deze Villa!! Ook bruiloften en recepties kunnen hier prima verzorgd worden.

De Villa heeft 7 slaapkamers en 5 badkamers, een grote living met een een luxe open moderen grote keuken. Een grote porch/terras aansluitend aan de keuken waar je heerlijk de dag kan starten met een ontbijt en een prachtig uitzicht.

  1. appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers
  2. 3 x een appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamer

Vraag naar de mogelijkheden door de periode aan te geven dat je wilt komen en uit hoeveel personen bestaat het gezelschap. Daarnaast kun je aangeven of je er ook een auto bij wilt huren. We zullen u dan een offerte doen toekomen.

 

Vragen? Stel ze hier!

  • Hidden
  • Hidden