Goed onderhouden Bungalow op Cas Grandi-Villapark Jalousie (Verkocht)

Deze keurig, nette onderhouden vrijstaande bungalow heeft 2 ruime slaapkamers (beiden met airco’s) en ieder met een eigen nette, moderne badkamer. Daarnaast is er een walk-in closet in de masterbedroom. De living is ruim, hoge plafonds met een open moderne keuken en van alle gemakken en luxe voorzien met een bar. Via de openslaande deuren vanuit de living kom je op de achterporch, met een aangrenzende grote tropische tuin rondom en veel privacy.

De overdekte achterporch is groot en groot genoeg voor een eethoek of een launge gedeelte en de overdekte porch loopt over op een overkapping in de tuin.

Via de living zijn ook openslaande deuren naar de kleine voor porch, waar je heerlijk ook in de wind zit en zelfs een uitzicht hebt. De bungalow heeft een carpoort, groot genoeg voor 2 auto’s, een extra wasruimte en een bergruimte extra.

Villa Park Jalousie is een kleinschalig, kindvriendelijk afgesloten en met camera’s bewaakt park. Op het resort is een gemeenschappelijk zwembad met kinderbad en een fitnessruimte aanwezig.

De bungalow is geschikt voor zelfbewoning maar ook voor verhuur lange en korte termijn.

Vraagprijs Ang 535.000,- k.k. Perceel 517 m2 eigendomsgrond, bebouwd 145m2, 220V, warmwaterboiler. Huisdieren toegestaan op het park, op eigen terrein.

Vragen? Stel ze hier!