Villa met een prachtig uitzicht, een zwembad en appartement in Cas Grandi

Accommodatie details

6 slaapkamers
3.5 badkamers
4450,00 ANG
Maand

Is verhuurd van: 13 Jul 2021 tot en met 30 May 2023

Per 15 juni te huur: Grote Villa met een prachtig uitzicht, een eigen zwembad en appartement...

Omschrijving

Deze woning biedt zoveel mogelijkheden en moet u gezien hebben! Het ligt op een hoog punt met een fantastisch uitzicht overal waar u naar buiten kijkt en een grote tropische tuin met zwembad en overdekt terras.

De woning heeft op de begane grond de ruime living met openslaande deuren naar een ruime zij-poch. Aansluitend is de keuken met een apart eetgedeelte. De keuken heeft een oven en een afwasmachine, daarnaast nog een berging. Ook is er een extra gasten toilet. Op deze verdieping is nog een extra ruimte te gebruiken als kantoor/slaapkamer.

Via de grote trap komt u boven op de eerste verdieping, met een grote balustrade, waar 3 ruime slaapkamers met airco zijn en 2 nette badkamers. De Masterbedroom heeft een eigen badkamer met walk-in closet. De hele woning is voorzien van warm water door middel van een boiler.

Via de living kunt u ook met de trap naar beneden waar een appartement is met keukentje en douche-toilet, een berg/wasruimte en nog een extra kamer.

De woning heeft 2 inrijpoorten, waarvan 1 elektrisch waar u de auto’s onder een carport kunt parkeren en via een aparte ingang binnen de woning komt.

Via de overdekte porch kunt u naar beneden de tuin in, waar zich het zwembad bevindt (met een extra toilet/douche en een soort van studio/slaapkamer) en een overdekt terras met een buitenkeuken. Huisdieren zijn hier toegestaan. Voor de honden zijn er speciale honden kennels op het terrein, mocht u hier gebruik van willen maken.

De woning heeft een alarmsysteem, met camera bewaking, warm water en een deepwell.

Huurprijs: 4450,- per maand incl. poolonderhoud (1x in de week) en tuinonderhoud (1x in de maand) en 1 x in de week schoonmaak 4 uurtjes. excl. aqualectra, water en internet. Borg is 1 x de maandhuur Ang 4450,-

Deze woning is ook te koop Vraagprijs op aanvraag. (1020m2 eigendomsgrond) Bebouwd 475m2

 

 

 

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen