Hòfi Carolina (Buitengoed Carolina)

Accommodatie details

300.000,- ANG
"Leef op het land, van het land...omgeven door tropische schoonheid en geschiedenis....

Omschrijving

Hòfi Carolina (“Buitengoed Carolina) is een nieuw project in het westelijk deel van Curaçao met 4 luxe vakantiehuizen, onder architectuur ontworpen en gebouwd. Het project is het “brainchild” van Manta Escapes, ontwikkelaar van vakantie-ervaringen en is de eerste in een reeks van luxe mini-vakantieprojecten die gepland staan voor de komende 5 jaren. 

Het pand combineert smaakvol het beste van Curaçaose en Nederlandse historische architectuur, met prachtige binnen- en buitenafwerkingen en verfijnde architectonische details.

Hofi Carolina bestaat uit vier nieuwe woningen te midden van een tropische fruitboomgaard, wijngaard en kruidentuin. Eigenaren hebben het hele jaar door toegang tot vers fruit, verse groenten en kruiden en eieren van eigen land. Er is een originele 17de-eeuwse functionele put op het terrein die wordt gebruikt voor de irrigatie van de boomgaarden. Een gezellig plein omringt de put voor knusse avondborrels.

Rust, natuur, ruimte, en frisse lucht: dat is het eerste waar je aan denkt wanneer je bij Hofi Carolina aankomt.  

Er zijn 4 type woningen waarvan Datu, een 3 slaapkamer woning verkocht is.

Wabi, Indju en Divi Divi zijn in opdracht te koop.

De woningen hebben elk een prachtig landelijk uitzicht, omringd door mooie heuvels en natuur, en kijken uit op het historische Landhuis Klein Sta. Martha. Vanuit Hòfi Carolina kunt u rustig wandelen naar de prachtige Santa Marthabaai. Op slechts enkele minuten rijden bent u bij de mooiste stranden en natuurlijke monumenten van Curaçao.”

Wabi: een 3 slaapkamer woning met  2 badkamers. Vanaf Ang 500.000,- k.k. 92m2 bebouwd, met een buitenporcg rondom van 60m2.

Indju: een 3 slaapkamer woning met 2 badkamers. Vanaf Ang 500.000,- k.k.

Divi Divi: een 1 slaapkamer woning met 1 badkamer Vanaf Ang 300.000,- k.k.

Voor meer info over dit geweldig mooie wonen in de natuur project? Vul dan het formulier in en ik zal contact met je opnemen of stuur een mail.

 

 

 

Vragen? Stel ze hier!