Karakterestieke Grote Villa in Jongbloed

Ligt zeer centraal aan de Erosweg, vlakbij de Cas Coraweg in Jongbloed.

De Villa heeft 4 ruime slaapkamers (allen nieuwe airco’s en ingebouwde kasten ) en 3 badkamers, een grote open living met een kamer en-suite. Via 3 openslaande deuren bereikt u het grote overdekte terras achter de Villa. De keuken is ruim en buiten op het terrein is een studio, een meidenhuis, wasruimte en nog eens extra bergruimte. Het is een Karakterestieke woning met mooie marmeren vloeren, bijbehorende tegels en de ramen hebben glas in lood, dat erg goed bij de woning past en hoort.

Het grote overdekte terras met een bar, een Palapa en een groot zwembad bevinden zich achter de Villa. helemaal private. Daarnaast zijn er 2 grote paardenstallen en een grote hondenruimte/hok. De Villa is omheind met hoge muren en u kunt zowel aan de Erosweg een grote oprijlaan inrijden als een straat achter de woning met grote inrijpoorten, beiden voorzien van remote control. Vanaf de weg kunt u eigenlijk de Villa niet zien, zodra u de oprijlaan oprijdt wordt het zichtbaar.

Deze Vila is een MUST SEE ideaal voor een gezin bijv. met dieren. Rondom de Villa  heeft u een zeer grote tuin, met veel privacy.

Huurprijs: Ang 3850,00 excl aqua-electra en internet. Incl. 2 x in de maand schoonmaak en tuinonderhoud.

De Villa is ook te koop vraagprijs: Ang 975.000 k.k.  2980 m2 eigendomsgrond, 500m2 bebouwd. Zwembadpomp is energie vriendelijk en het zwembad wordt gevuld met putwater.

Er is mogelijkheid om de voortuin te verkavelen in 3 kavels van 600m2 bijv voor bouw appartementen met nog voldoende mogelijkheid om te parkeren. Kortom een Villa met veel grond en potentie voor evt. een goed investering.

Vragen? Stel ze hier!

  • Hidden
  • Hidden