Luxe appartementen in het Palapa Resort Jan Thiel

Accommodatie details

2 slaapkamers
2 badkamers
118 m²
€ 299.000,- k.k
3900,00 ANG
Per Maand
Luxe gemeubileerde appartementen in het Palapa Resort...

Omschrijving

Het Palapa Beach Resort is gelegen aan het einde van de Caracasbaaiweg, Jan Thiel op een van de meest gewilde locaties van Curaçao. Ons resort staat voor topkwaliteit in een ontspannen, typisch Caribische sfeer. Het pand ligt direct aan zee, omgeven door groene tuinen en omgeven door water. Er zijn 46 luxe appartementen in verschillende maten, allen voorzien van moderne keukens en badkamers. Jan Thiel Beach is op 5 minuten rijafstand met winkels en restaurants.

Deze luxe en zeer goed uitgeruste appartementen zijn gelegen in de besloten en omheinde gemeenschap van Palapa Beach-Caracasbaai. Met een security van 24/7 aan de gate. Het heeft een gezamenlijk zwembad met uitzicht op het water.

Alle appartementen hebben 2 ruime, frisse en nette slaapkamers (met airco) met allen 2 badkamers en een gastentoilet. Daarnaast een ruime living (met airco) en openslaande deuren naar de overdekte proces en een moderne open keuken. Als extra een berging/wasruimte en een eigen parkeerplek.

De appartementen hebben allen een boiler voor warm water en 220V en liggen op de begane grond of op de 1ste verdieping met een uitzicht op de binnentuin.

De appartementen zijn te huur voor minimaal een jaar, gemeubileerd voor een bedrag van Nafl 3900,00 per maand incl. Parkfee en internet en excl aqualectra.

Er zijn 4 appartementen voor de verkoop met een vraagprijs van 296.000,- k.k Euro’s incl meubels en de Parkfee is hier 660,00 Nafl per maand. Parkfee is inbegrepen de VVE per maand parkfee.
De appartementen kunnen/mogen zowel longterm als voor vakantie verhuur gebruikt worden.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen