Luxe kamers of appartementen in Jan Sofat

Het appartementen complex is gelegen in de afgesloten wijk Jan Sofat. Jan Sofat ligt aan de Oostkant van Curacao, aan het water. Het heeft een eigen haven en wordt 24/7 beveiligd.
Tevens ligt het nabij Jan Thiel en de rest van de uitgaansgebieden bijv. Mambo. Salina op 10 minuten afstand en Willemstad stad 15 minuten rijden.

In het hoofdgebouw bevinden zich 6 kamers met een gedeelde nette, ruime keuken, gezamenlijk eetruimte, 2 badkamers, 2 toiletten, tv -relax ruimte en een riante overdekt dakterras. De kamers zijn compleet ingericht. Alle appartementen en kamer kunnen per half jaar gehuurd worden, anders in overleg.

Aan de buitenkant van het prachtige gebouw bevinden zich 5 appartementen, met ieder een slaapkamer, badkamer douche-toilet, een keuken en een eigen living met eigen toegangsdeur. De appartementen zijn compleet ingericht.

Huurprijs kamers per maand: Ang 850,- incl water, gas, electra en internet excl airco, gebruik van een ruime keuken, badkamer. De kamers zijn volledig ingericht, 2 persoonsbed en kast.

Studio ‘La Rosa’ gelegen aan het zwembad. Ang 1200,- per maand incl water, electra, gas en interent, excl airco. Compleet ingericht. Het betreft een studio met een keuken en een aparte badkamer. De studio onderscheidt zich door een fraaie kleurrijke bewerking van de vloer- en wandtegels, daardoor heeft het een hele eigen klassiek-tropische sfeer. De studio beschikt over een eigen terras en gemeenschappelijke pool.
Appartement ‘Grandi’ Ang 1450,00 incl gas, water, electra en internet, excl. airco, compleet ingericht.
Het betreft een eén-slaapkamer appartement. Het appartement is zeer rustig gelegen onder het hoofdgebouw en heeft daarom veel privacy. Het appartement is modern ingericht en beschikt over een nieuwe keuken, moderne badkamer, eigen terras en gemeenschappelijke pool.
Studio ‘El escudo’ Ang 1200,- incl. water, electra, gas en internet excl airco, compleet ingericht.
Het betreft een ruim studio-appartement met een moderne keuken en recent vernieuwde badkamer. Het bevindt zich aan de voorkant onder het hoofdgebouw, beschikt over een eigen terras.

 

Er is een groot gezamenlijk zwembad met ligbedden rondom.

 

Tevens zijn er wasmachines op het complex aanwezig, vrij voor gebruik en internet.

Vragen? Stel ze hier!

  • Hidden
  • Hidden