Nette, ruime kamers in een woonhuis in Emmastad

Dit woonhuis ligt in Emmastad, centraal met rondom overal winkels, eettentjes en een goede verbinding met het openbaar vervoer (bus)

In dit woonhuis zijn 4 nette slaapkamers, een ruime keuken-eetgedeelte, douche-toilet en een hal.

Alle kamers hebben airco, een 2 persoonsbed, kast, ventilator en zijn compleet ingericht met linnengoed. (2 x een set bedlinnen en 4 handdoeken) De keuken is ruim, met een eethoek, gasfornuis, dubbele koelkast en een wasmachine.

Buiten is een terras waar je heerlijk kan zitten. De keuken is compleet ingericht met kleine huisraad en douche en toilet is voor gezamenlijk gebruik.

Het woonhuis heeft een eigen inrijpoort, en een parkeerruimte voor 4 auto’s (binnen de poort)

Kamer 1 Ang 825,00 per maand incl. internet en excl gas, aqualectra en airco gebruik. Heeft een eigen wastafel/meubilair, grootste kamer.

Kamer 2. Ang 750,00 per maand incl internet en excl. gas, aqualectra en airco gebruik.

Kamer 3, Ang 800,00 per maand incl internet en excl. gas, aqualectra en airco gebruik, heeft een eigen wastafel.

Kamer 4. Ang 725,00 per maand incl internet,  excl gas aqualectra en airco gebruik.

1 x per week wordt het woonhuis, keuken, douche-toillet en de hal schoongemaakt. Schoonmaak zit bij de prijs inbegrepen. Er is een groepsapp voor de bewoners samen met de beheerster voor contact.

De borg is 1 x de maandhuur, afhankelijk van welke kamer je kiest het bedrag. Bij intrek van de kamer worden de meterstanden van airco’s opgenomen en na gebruik af te rekenen per maand achteraf. Voor water, electra en gas betaal je vast bedrag van Ang 100,00 per maand. Eindschoonmaak is Ang 50,00 en wordt verrekend met de borg.

Vragen? Stel ze hier!

  • Hidden
  • Hidden