Nette woning met een appartement in Semikok en een prachtige view (Onder contract)

Accommodatie details

4 slaapkamers
3 badkamers
790 m²
565,000 k.k. ANG
In prijs verlaagd van Nafl 595.000,- k.k.naar Vraagprijs Nafl 565.000,- k.k. Grote nette woning met een appartement en mooie view in Semikok...

Omschrijving

Ruime living met openslaande deuren naar de overdekte porch (heerlijk in de wind) met een prachtige view. De Living heeft een hoog plafond en vanuit de living kom je in de grote leefkeuken. Achter de living is een ruime berging.

De woning heeft in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom heeft een ruime walk-in-closet en een eigen badkamer. De overige twee slaapkamers delen een douche-toilet. De woning zelf heeft een boiler.

Op de begane grond van de woning is een ruim appartement. Het appartement heeft een woonkamer met een kitchenette, een aparte slaapkamer en een bdouche-toilet. Het appartement heeft volledige privacy ten opzichte van de hoofdwoning en kan dus eventueel voor de verhuur gebruikt worden.

De woning heeft boiler, een carport voor twee auto’s, een gastentoilet en ook voldoende bergruimte.

Semikok, rustig wonen in een centraal gelegen wijk. Deze buurt ligt centraal, rustig en veilig. De woning zelf ligt in een Cul-de-sac.

Vraagprijs was ANG. 595.000,=k.k.NU Nafl 565.000,- k.k.
Grondoppervlakte: 790m² (eigen grond)

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen