Ruime gezinswoning in Julianadorp ( Groot Piscadera) met zwembad en een tropische tuin

Accommodatie details

4 slaapkamers
4 badkamers
3500,00 ANG
Per Maand

Is verhuurd van: 1 Nov 2022 tot en met 31 Oct 2023

Ruime, gezellige tropenwoning met een zwembad en tropische tuin in Julianadorp...

Omschrijving

Goed onderhouden, gezellige tropen villa met een eigen zwembad en een tropische tuin in Julianadorp (Groot Piscadera)

Deze woning heeft 4 ruime slaapkamers (alles met airco) en 3 badkamers. Masterbedroom heeft een eigen badkamer en een walk-in closet. De living is ruim met een apart keukengedeelte en openslaande deuren naar de grote overdekte porche rondom de woning.. Via de trap kom je bij de 4e slaapkamer met airco en ernaast is een vliering als bergruimte. De woning ligt heerlijk in de wind en biedt veel privacy. De keuken is nieuw (met bar),  praktisch ingedeeld, modern met een oven, wasmachine en koelkast.

Het zwembad grenst aan de porch en er is een palapa te gebruiken als extra zitruimte. Rondom de woning is een tropische tuin (deepwell aanwezig) Er is genoeg ruimte voor 2 auto’s op de oprit en er is een was/bergruimte aan de zijkant van de woning. Daarnaast nog een extra schuur in de tuin.

Julianadorp is zeer gewild i.v.m. de school, vliegveld Hato dichtbij en het grote centrum supermarkt in de buurt. Blue Bay is dichtbij en verschillende stranden, zoals Kokomo Beach en op de weg naar westpunt.

Huurprijs is Ang 3500,00 incl poolonderhoud en tuinonderhoud excl. aqualecrtra. Meubels in overleg ter overname, kleine huisdieren in overleg mogelijk. Minimale huur 1 jaar en Borg Ang 3500,00

Vragen? Stel ze hier!