Prachtig appartement op Mambo met een geweldig uitzicht!

Accommodatie details

2 slaapkamers
2 badkamers
895.000,- k.k ANG
Prachtig appartement aan de boulevard van Mambo Beach met een geweldig uitzicht...

Omschrijving

Dit appartement heeft alles, luxe comfort en een geweldig uitzicht!

Het heeft 2 ruime slaapkamers, met airco en 2 luxe badkamers.

Het heeft een ruime Living met een fijne zithoek en een brede schuifpui naar het overdekte balkon. Een open moderne keuken van alle luxe voorzien (elektrische kookplaat, oven, luxe Amerikaanse (dubbele) koelkast, vaatwasser) De keuken is uitgevoerd met witte fronten en een zwart-wit gemêleerd granieten werkblad. Het appartement is uitgevoerd in rustige, lichte tinten en geheel belegd met antracietkleurige plavuizen.

Vanuit de living lopen we terug de corridor in. Deze is voorzien van vaste kastruimte. Aan de corridor grenst een ruime hoofdslaapkamer met airco met een privé-badkamer. De badkamer is uitgevoerd in smaakvolle zandtinten, heeft een inloopdouche (met glazen wand) en een deur verder is de tweede slaapkamer met airco en een badkamer.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van The Beach House.

Dit complex, bestaande uit twaalf appartementen, beschikt over een lobby/receptie, een lift en een prachtig eigen zwembad met rondom tal van loungeplekken. Achter de Beach house is een parkeerplaats voor de auto’s.

‘s Avonds word je getrakteerd op schitterende varianten van de zonsondergang. Dit verveelt dus nóóit.

Het appartement geeft een goed rendement qua vakantie verblijf, dat allemaal geregeld kan worden binnen de Beach House. Het comfort en de aantrekkelijke ligging maakt de appartementen van The Beach House zonder meer geliefd bij toeristen. Als eigenaar van een appartement weet u zich dan ook verzekerd van goede huuropbrengsten. Kortom: een prima investering. Het onderhoud en de verhuur van uw appartement is bij The Beach House in voortreffelijke handen.

Vraagprijs Ang 895.000,- k.k.Meer info over het appartement en complex is op aanvraag.
Dit appartement wordt verkocht i.s.m met Burbach Roycroft Makelaars in NL.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen