Moderne Villa in Cas Grandi met 2 appartementen

Deze villa is onder architectuur gebouwd en bij het ontwerp is rekening gehouden met het klimaat. De Villa is daardoor ook koel van binnen.

Het heeft 3 slaapkamers en 2,5 badkamer. De masterbedroom heeft haar eigen badkamer, met een walk-in closet. De Villa is van alle gemakken voorzien in een moderne stijl.

De living is ruim, open met een moderne open grote leef- keuken. Naast de living is een relax, tv-ruimte tevens te gebruiken als kantoor. Via de living komt u met openslaande houten deuren op de grote porche met een prachtig uitzicht en fijn op de wind. Bij de Villa (achter de Villa in de grote tuin) is genoeg ruimte voor een groot zwembad. Aan de zijkant van de villa bevindt zich de poort waarachter ruimte is voor 4 auto’s.

Onder de villa zijn 2 appartementen met een eigen terras, goed voor de verhuur of evt. om gasten te ontvangen. Deze hebben beiden een woonkamer, slaapkamer, keuken en een badkamer en zijn verhuurd.

De Villa ligt op een grote kavel (hoek) 1120 m2 eigendomsgrond. 270m2 bebouwd en is te koop.

Vraagprijs: Ang 895.000,- k.k. De Villa is ivm huurders tot 1 april 2022 vanaf half februari 2022 te bezichtigen.

De gehele boven verdieping- villa is ook te huur voor Ang 3250,00 incl internet, water en tuin onderhoud. Minimaal 1 jaar. Dit is excl. de 2 appartementen beneden de woning.

Vragen? Stel ze hier!