Appartementen in Otrobanda

Accommodatie details

1 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
850,- ANG
Per maand
Leuke kamers en studio's in een grote villa in Otrobanda, met een eigen douche-toilet en gezamenlijke keuken.

Omschrijving

In deze keurige, nette Villa in Otrobanda zijn 5 kamers, een studio en een appartement.

Alle ruimte zijn even netjes en schoon en compleet ingericht voor lang verblijf.

Op de begane grond: 5 X een zit- slaapkamer met eigen douche en toilet en gezamenlijk gebruik van de ruime keuken. Huurprijs: Ang 840,- per maand incl aqua-electra, excl airco Ang 40,- per maand o.b.v. 1 pers. Ang. 940,00 o.b.v 2 personen.

1 X een studio met Ang 1250,00 , 1 slaapkamer, living met open keuken en eigen douche en toilet. De studio ligt aan de achterkant van de villa. Deze zijn ook geschikt voor 2 personen.

1 Appartement Ang 1800,00 deze heeft 2 slaapkamers en een eigen porche liggend op de eerste verdieping. Voor 2 personen.

Het huis ligt in de wijk Welgelegen, aan de westelijke zijde van Willemstad. Het ligt erg gunstig en de winkels zijn binnen 5 minuten te bereiken en in de buurt van het Sehos. Het dichtsbijzijnde strand is Pirates Bay.

Alle ruimtes zijn keurig uitgerust met 2 persoonsbedden, een kledingkast, bureau, plafond ventilatoren, airco. De gezamenlijke keuken voor de kamers is compleet ingericht met kookgerei, service, een wasmachine en een eethoek.

Buiten is er een poort met gebruik van remote controle en binnen het hek is voldoende plek om de auto te parkeren. Buiten is er een ook een fijn zitgedeelte, waar je heerlijk op de wind nog kunt zitten. Er staat een picknick tafel en er staat een bbq.. Er is een grote tuin, volledig ommuurd.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen