Tropisch Villa in Brakkeput Abou

Deze Villa is van alle gemakken voorzien en goed onderhouden. Vooral de porch aan de achterkant van de woning is geweldig. De porch is groot, biedt volledige privacy, heeft een overdekte woon-leef porch met uitzicht op de tuin, heerlijk op de wind en vanuit de living met openslaande deuren te bereiken.

De Villa heeft 2 slaapkamers op de begane grond met ieder een eigen badkamer. De masterbedroom heeft een eigen walkin-closet met een eigen badkamer. De living is open en ruim, met een kamer en-suite te gebruiken als bijv een extra slaapruimte of een kantoor gedeelte.

De moderne keuken is ruim, met inbouwapparatuur en een apart zitgedeelte. Er is een berg/wasruimte en een overdekte carport met plaats voor 2 auto’s. Er is ook een extra bergruimte in de vliering.

Beneden de Vila is een 2 slaapkamer appartement, met een living, keukenblok en een douche en toilet. Rondom de woning een ruime tropische tuin, waar genoeg ruimte zou zijn voor bijv. een opzet zwembad.

De Villa en het appartement zijn volledig aangesloten op een pagatinu systeem. Deepwell computergestuurd aanwezig, elektrische boiler en een alarmsysteem voor de Villa. 110V en 220V aanwezig in de woning.

Huurprijs van de Villa is Ang 3850,00 per maand incl tuinonderhoud. Ongemeubileerd.

Vragen? Stel ze hier!