Tropisch woning in Brakkeput Abou met appartement

Accommodatie details

4 slaapkamers
3 badkamers
3500,00 ANG
Per Maand
Per 1 april te huur: Tropische ruime woning en appartement, met een groot overdekte porch in Brakkeput Abou..

Omschrijving

Deze zeer ruime woning is van alle gemakken voorzien en goed onderhouden. Vooral de porch aan de achterkant van de woning is geweldig. De porch is groot, biedt volledige privacy, heeft een overdekte woon-leef porch met een prachtig ver uitzicht op de tuin, veel privacy en heerlijk op de wind en vanuit de living met openslaande deuren te bereiken.

De woning heeft 2 slaapkamers op de begane grond met ieder een eigen badkamer. De masterbedroom heeft een eigen walkin-closet met een eigen badkamer. De living is open en ruim, met een kamer en-suite te gebruiken als bijv een extra slaapruimte of een kantoor gedeelte.

De moderne keuken (met koelvries combinatie, gasfornuis/oven, en vaatwasswer) is ruim, met inbouwapparatuur en een apart zitgedeelte. Er is een berg/wasruimte en een overdekte carport met plaats voor 2 auto’s. Er is ook een extra bergruimte in de vliering.

Beneden de Vila is een 2 slaapkamer appartement, met een living, keukenblok en een douche en toilet. Rondom de woning een ruime tropische tuin, waar genoeg ruimte zou zijn voor bijv. een opzet zwembad.

Deze woning is wat men noemt het buitengevoel beleven. Dit omdat de woonkamer volledig overloopt op de grote overdekte porche waardoor je een woonkamer beleeft buiten.

De Villa en het appartement zijn volledig aangesloten op een pagatinu systeem. Deepwell computergestuurd aanwezig, elektrische boiler en een alarmsysteem voor de Villa. 110V en 220V aanwezig in de woning.

Huurprijs van de Villa is Ang 3500,00 per maand excl. aqualectra, tuinonderhoud, alarmsysteem abonnement en internet. De woning wordt Ongemeubileerd verhuurd.

Woonoppervlakte 200m2 Kavel 537m2.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen