Tropische Villa met een tropische tuin en zwembad in Jongbloed

Accommodatie details

5 slaapkamers
4 badkamers
1800 m²
975.000,- k.k. ANG
Prachtige familie Villa in Jongbloed op een groot terrein, een zwembad en een tropische tuin...

Omschrijving

Prachtige familie villa op een groot terrein (1800m2) met een eigen zwembad en een grote palapa met een buitenbar. Rondom een tropisiche tuin met veel mogelijkheden. Het grote hoeveelheid tuin biedt nog eens mogelijkheden voor 4 appartementen om te bouwen (tekeningen aanwezig) voor het vestigen van een air B&B.

De ruime living is het centrale punt van de Villa. Hieraan grenzend de keuken, het slaapgedeelte en de grote overdekte porch.

De keuken is modern en van alle luxe en gemakken voorzien. De zhterporche is vanuit de keuken met openslaande deuren bereikbaar.

Er zijn 4 ruime slaapkamers en 3 badkamers. De Masterbedroom heeft een eigen inloopkast en een Royal luxe badkamer. De overleg slaapkamers delen de andere 2 badkamers.

Naast de Villa aansluitend is een grote ruimte, deze kan gebruikt worden voor 2 slaapkamers, een badkamer, kantoor aan huis, een hobby-chill ruimte. Met wat aanpassingen makkelijk te verhuren als appartement.

In de tropische tuin bevindt zich het grote zwembad en een grote palapa met een eigen zeer grote buitenbar incl. bbq, koelkast, wijnkoelkast, een fijne ruimte om heerlijk te relaxen.

Vraagprijs van deze Villa is Nafl. 975.000,- k.k en aanvaarding in overleg
Bebouwde oppervlakte is 550m2 incl proces, palapa en bijgebouwen en het is eigendomsgrond

Wegens privacy redenen zijn er niet meer foto’s geplaatst. Wilt u de Villa bezichtigingen dan kan dat of d.m.v. een videocall ook mogelijk.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen