NIEUW!!! Tropische woning met een fijne sfeer in Katoentuin (VERKOCHT)

Accommodatie details

4 slaapkamers
3 badkamers
655 m²
549.000,- k.k ANG
Tropische woning met een fijne sfeer in de rustige, mooie wijk Katoentuin....

Omschrijving

Deze (instapklare) tropische woning ligt in de rustige, fijne, veilige en kindvriendelijke wijk Katoentuin.

De Living is groot, open met hoge plafonds en in 2 gedeeltes opgesplitst. Een ruime eetgedeelte en een chill-woonkamer gedeelte. Via de chill-woonkamer ( achterkant) kom je met openslaande deuren op de grote overdekte, sfeervolle porch heerlijk in de wind met zicht op de tropische tuin.

De woning heeft 4 ruime slaapkamers. De masterdroom heeft een eigen moderne badkamer (met warm water) en een walk-in closet. Twee slaapkamers delen samen een douche-toilet met bad. Daarnaast is er nog een slaapkamer met een eigen badkamer.

De keuken is modern, een aparte ruimte en van alle gemakken voorzien. De badkamers zijn recentelijk vernieuwd met een moderne uitstraling.

Naast deze ruimtes is er nog een berg/wasruimte en een ruime carpoort. Aan de zijkant van de woning staat een 20ft container, die nu wordt gebruikt als opslag. Beide kanten van de woning en achter in de tuin is er ruimte voor evt. een zwembad. Alle ramen en deuren in de woning zijn van hard hout.

Vraagprijs van de woning is Nafl 549.000,- k.k Eigendomsgrond 660m2.
Video van de woning is aanwezig op aanvraag.

Katoentuin is een rustige wijk, veilig en mooi wil jij op 10 minuten afstand van Jan Thiel en Mambo Beach, 20 minuten rijden van de binnenstad en veilige woonwijk.
Het strand van Santa Barbara met diverse restaurants, winkels en in de buurt het landhuis Brakkeput mei mei op enkele minuten afstand.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen