Unieke Nieuwbouw Villa met zwembad bij Mambo

Accommodatie details

4 slaapkamers
3.5 badkamers
€ Op aanvraag
Deze Karakterisiteke nieuwbouw Villa is een uniek concept op Curacao..

Omschrijving

Deze Karakteristieke nieuwbouw Villa is een uniek concept op Curacao met een mix van authentieke Amsterdamse- en Curaçaose sferen. De Villa is gelegen op een toplocatie op loopafstand van Mambo en slechts 10 minuten rijden van Willemstad. Jan Thiel Beach is ongeveer 10 minuten rijden. In de omgeving zijn diverse voorzieningen, zoals winkels en restaurants, horeca.

Doordat de Villa gelegen is op een locatie met zowel een residentiële en toeristische bestemming is korte (vakantieverhuur) en lange termijn verhuur hier mogelijk en toegestaan. En dus een maximale rendement mogelijk!

Bij het ontwerp van deze Unieke Villa is comfort en luxe het uitgangspunt geweest. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en ook de afwerking zal van hoog niveau zijn.

De Villa is ruim, open en licht met hoge plafonds en heeft 4 slaapkamers en 3,5 badkamer.

Deze Jonge enthousiaste ontwikkelaar heeft zich omringt met een team van professionals. De ontwikkelaar biedt dit project Casco aan zodat u de afwerking volledig naar eigen wens kan laten afmaken. Zijn professionele team zal u hierin graag  adviseren en van dienst zijn.

Kavel 520m2 tevens eigendomsgrond. De Villa wordt met zwembad en een palapa opgeleverd. Het terrein wordt volledig ommuurd en heeft een eigen parkeerplekken. De inrijpoort zal uiteraard automatisch zijn.

Vraagprijs: Op aanvraag € 435.000,- k.k. ( in euro’s, door fluctuatie van de koers kan de vraagprijs in ander valuta afwijken)

Er is al gestart met de bouw en maart 2023 zal de oplevering zijn!

Vragen? Stel ze hier!