Prachtig Vakantie landhuis op Banda Abou

Vakantie landhuis Banda Abou

Dit prachtige landhuis ligt in het mooie Banda Abou vlak bij Grote Berg, recentelijk totaal gerenoveerd en zeer geschikt voor groepen tot max. 16 pers. (meer op aanvraag) Hier ervaart u de rust en geniet u van de prachtige omgeving Banda Abou.

Het heeft 3 x een 1 slaapkamer appartement, met douche-toilet, een kleine living met een keuken. Het appartement is Ingericht met een 2 persoons bed en een slaapbank. Elk appartement heeft z’n eigen kleine Porche.

Boven de appartementen is een 2 slaapkamer appartement-woning compleet ingericht met slaapplek voor 4 personen. Een master bedroom met een 2 persoons bed en een slaapkamer met een stapelbed. Een grote living met een open keuken, een eetgedeelte en een badkamer.  Via de living komt u met grote openslaande glazen deuren op een grote porche waar u heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht…heerlijk in de wind.

Dit appartement is te huur voor € 125,00 voor 2 pers. Bij meer personen tot 4 een speciale prijs.

Rondom het landhuis is een grote tuin, omheind met een automatisch werkend hek. Ook is er een gezamenlijk zwembad met waar u heer lijk kunt zonnen en genieten van de gehele rust dat Banda Abou te bieden heeft. Er zijn bij het zwembad 2 Palapas, met zitgedeeltes en een bbq.

Dit landhuis is zeer geschikt voor groepen, maar u kunt er ook rustig een van de appartementen huren met z’n 2en of als gezin. U zit hier dicht bij de mooiste openbare stranden en het Westpunt is een kwartier rijden.

De 1 slaapkamerappartementen zijn € 60,00 per nacht en voor 2 personen en voor elke persoon meer tot 4 personen betaalt u € 10,00 meer. Dit is is incl. wifi-internet. D Borg is € 250,00 per boeking. Eindschoonmaak € 50,00 per appartement. Er is Pagatinu in de appartementen. Compleet ingericht. Minimale verhuur voor de appartementen is 3 nachten.

De eigenaren van dit landhuis zijn zeer gastvrij. Ze zijn zeer gastvriendelijk, wijzen u de weg in Banda Abou en als u wilt halen zij voor een bedrag van €35,00 op van het vliegveld. Ook kunt u bij hen een auto huren wilt u vanuit hier rondtrekken over het eiland.

Huurprijs voor een groep op aanvraag. Eindschoonmaak vanaf 4 pers. tm 16 pers. € 150,00

Langere periode’s om te huren ook op aanvraag.

Vragen? Stel ze hier!

  • Hidden
  • Hidden