Vakantie Villa in Jan Thiel met eigen pool

Vakantie Villa in Jan thiel op een Resort. Deze Villa is een ware ontdekking.  Alles wat je van een vakantiewoning mag verwachten is hier te vinden.

De woning ligt in het zeer bekende resort, een prachtig tropisch park met wuivende palmbomen, heerlijk centraal met een eigen private zwembad. Om de veiligheid te waarborgen, is het park 24/7 beveiligd. De toegang gaat via een centrale poort.

– Gratis Wifi-internet
– 3 slaapkamers | 2 badkamers max 6 pers.
– Luxe open keuken | vaatwasser en oven
– Prive zwembad met ligbedden | beveiligd resort en een buitenverblijf met lounge set en eethoek

Deze woning is te huur voor  € 145,00 per nacht excl voor 4 personen. Kerstperiode € 220,00 per nacht. Extra persoon € 15,00. Eindschoonmaak €115,00 Toeristenbelasting 7% van de huursom. Boekingskosten €35,00. Water en elytra wordt verrekent met de borg middels meterstanden. Borg is € 350,00

Deze villa  ligt in het welbekende Jan Thiel,  bij de meeste Curacaogangers bekend om zijn gezellige restaurants en uitgaansmogelijkheden. Tevens bestaat hier de mogelijkheid om heerlijk te zwemmen, duiken, snorkelen of een andere watersport te beoefenen. In de omgeving zijn diverse gelegenheden om  van uw vakantie een succes te maken! Wilt u naar het centrum van Willemstad? Dit is ongeveer 15 minuten rijden met de auto. De afstand tot het vliegveld bedraagt ongeveer 30 minuten.

Vragen? Stel ze hier!

  • Hidden
  • Hidden