Villa in Emmastad met zwembad en commerciële ruimtes

Accommodatie details

8 slaapkamers
3.5 badkamers
795.000,- k.k. ANG
Goed onderhouden Tropische woning met zwembad en commerciële units...

Omschrijving

In de centrale wijk Emmastad ligt deze  tropische woning met commerciële ruimtes (volledig apart).

De woning aan de rechterkant van de kavel heeft 4 slaapkamers, 2, 5 badkamer, een ruime living, open moderne woonkeuken met kookeiland en openslaande deuren naar het overdekte terras met zwembad en een tropische tuin. Ruime parkeerplek voor 3 auto’s en een electrische poort.

Aan de linkerkant van het woonhuis bevindt zich een commerciële ruimte, onlangs gerenoveerd met eigen ingang/poort en ruime parkeerplek. Hier zijn 4 kamers (nu ingericht voor de verhuur van kamers aan studenten) een badkamer-douche, hal en een ruime keuken/ ontvangstruimte.

Via het woonhuis is met een tussendeur (geluidsdicht geïsoleerd nu) de commerciële ruimtes bereikbaar, maar ook deze kan via een binnenpoort op het terrein. Commerciële ruimte is verhuurd per 15 juli 2022 voor 1 jaar.

Deze woning is voor verschillende doeleinden te gebruiken, denk aan een woning met kantoorruimtes. De vele mogelijkheden die het pand als geheel biedt maken het ook als investeringsobject aantrekkelijk. Het woonhuis is op dit moment verhuurd aan defensie mensen tm juni 2023

Door zijn gunstige ligging is niet alleen het wonen hier aantrekkelijk. De villa ligt aan een doorgaande weg, de Schottegatweg, centraal in Emmastad met vele winkels op korte afstand, Hato op 15 minuten rijden en Willemstad idem.

Vraagprijs: Ang 795.000,- k.k. 1060m2 erfpachtgrond  320 m2 woonoppervlak.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen