Villa met zwembad en 2 studio’s Jan Thiel (Verkocht)

Deze zeer goed onderhouden Villa is gelegen in Jan Thiel Noord en heeft een eigen zwembad en 2 studio’s.

De Villa is hoog gelegen met een grote tuin rondom. Het heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De Masterbedroom heeft een eigen badkamer en beneden op de begane grond is een douche-toilet (ook te gebruiken voor gasten). De Masterbedroom is op de 1ste verdieping, eveneens nog een slaapkamer en een berging/walkin-closet. Op de eerste verdieping is een terras waar u heerlijk ‘s avonds kunt genieten in die wind van het mooie uitzicht. Op de begane grond is de ruime living met een moderne keuken.

Via de living/keuken komt u met een openslaande deur op de achterporch bij het zwembad. Heerlijk in de wind met privacy kunt u genieten van de tropische tuin en het zwembad. Naast het zwembad zijn 2 studios, gemeubileerd met een zit-slaapkamer, een eigen douche/toilet, keukenblok en elk appartement heeft een kleine walk-in closet in de doucheruimte.

Achter de woning in de tuin is er ruimte voor een terras. De Villa heeft een overdekte carport met daarbij een was/opbergruimte en er is plek voor 3 auto’s op de inrit. Er is een alarmsysteem in de Villa en de poort is elektrisch.

Huurprijs: Ang 3500,- per maand incl internet en pool/tuinonderhoud en excl aqua-electra middels Pagatinu. Het Pagatinu syteem zit ook in de beide studio’s.

De Villa is te koop met een vraagprijs van: Ang 695.000,- k.k. 805 m2 eigendomsgrond met een extra bouwvergunning voor een studio.

Bezichtigen van de woning kan vanaf februari 2022 i.v.m. huurders.

Vragen? Stel ze hier!

  • Hidden
  • Hidden