Tropische Villa in Banda Abou

Royale tropenwoning in Santa Martha

Deze woning ligt in Santa Martha en is van alle luxe voorzien, gelegen in de ongerepte natuur van Banda Abou net buiten het kleine plaatsje Santa Martha. De woning is uitermate geschikt om er te wonen, maar ook te gebruiken voor evt. extra inkomsten d.m.v. een eigen B&B-gastenverblijf.

De woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan de master bedroom met een eigen walk-in closet en luxe badkamer. Naast de ruime living met eetgedeelte bevindt zich nog een relax plek, tv- computerkamer of kantoor. De keuken is voorzien van modern apparatuur. Vanuit de woonkamer , maar ook de keuken heeft u een prachtig vrij uitzicht.

De overdekte grote porch, veranda is zeer ruim, goed op de wind gelegen en is voorzien van een gezellige buitenbar met keuken. De twee extra slaapkamers sluiten aan op het grote overdekte terras en zijn voorzien van een eigen badkamer.

Op het terrein is een ruime praktische en recent gebouwde luxe garage. Rondom de woning is een grote tuin, met ruimte voor evt. een zwembad.

Deze woning moet u gezien hebben om een goed beeld te krijgen van het uitzicht, de vele mogelijkheden en de omgeving!

Vraagprijs van Ang 495.000,- k.k. 1109m2 grond. 465m2 bebouwd.

Erfpacht

Vragen? Stel ze hier!