Tropische Villa in Banda Abou (VERKOCHT!!)

Accommodatie details

6 slaapkamers
3 badkamers
495.000,- k.k. ANG
Wilt u landelijk wonen in het mooie Banda Abou? Dan is deze tropische villa in Santa Martha met 2 studio's en een prachtig uitzicht iets voor u!!

Omschrijving

Royale tropenwoning in Santa Martha

Deze woning ligt in Santa Martha en is van alle luxe voorzien, gelegen in de ongerepte natuur van Banda Abou net buiten het kleine plaatsje Santa Martha. De woning is uitermate geschikt om er te wonen, maar ook te gebruiken voor evt. extra inkomsten d.m.v. een eigen B&B-gastenverblijf.

De woning is goed onderhouden en heeft 3 ruime slaapkamers (allen met airco) en 2 moderne badkamers waarvan de master bedroom met een luxe badkamer. Naast de ruime living (met airco) en aparte eetgedeelte bevindt zich nog een extra ruimte te gebruiken als  tv- computerkamer/chillruimte of kantoor. De keuken is voorzien van modern horeca apparatuur. Vanuit de woonkamer , maar ook de keuken heeft u een prachtig vrij uitzicht.

De overdekte grote porch, veranda ligt goed op de wind en is voorzien van een gezellige buitenbar met keuken, berging en een pizzaoven. De twee extra studio’s sluiten aan op het grote overdekte terras en zijn voorzien van een eigen badkamer. Geschikt voor Air B&B ivm een ingang.

Op het terrein is een ruime praktische en recent gebouwde luxe garage. Rondom de woning is een grote tuin, met ruimte voor evt. een zwembad. De woning is voorzien van zonnepanelen.

Deze woning moet u gezien hebben om een goed beeld te krijgen van het uitzicht, de vele mogelijkheden en de omgeving!

Vraagprijs van Ang 495.000,- k.k. 1109m2 erfpachtgrond. 465m2 bebouwd.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen