Leuke woning met een fantastisch uitzicht, 2 appartementen en een zwembad op Cas Grandi (VERKOCHT)

Deze leuke woning ligt in Cas Grandi en heeft naast een prachtige view ook 2 appartementen en een zwembad.

Het geheel bestaat op dit moment uit 3 gedeeltes en biedt daardoor goede mogelijkheden voor verhuur. De bovenwoning wordt permanent bewoond door eigenaren, de appartementen worden verhuurd. Vakantie verhuur maar ook lange termijn. Zowel de hele woning als de appartementen zijn goed onderhouden en instap klaar!

De bovenwoning heeft een grote living met een hoog plafond (en airco) en een open moderne keuken. Hier zijn 2 ruime slaapkamers beiden met hoge plafonds (en airco) en 2 badkamers (met warm water). Vanuit de keuken kom je met een grote schuif deur naar de ruime achter porch. Op de achterporch kun je genieten van een mooie view en een heerlijke wind.

De beneden verdieping is nu appartement. Het heeft een ruime zit-slaapkamer ( en airco) met een keukenblok, een extra 1 persoons slaapkamer of walk-in closet, een douche-toilet  (met warm water)

Het appartement bij het zwembad heeft een ruime slaapkamer( met airco) een extra 1 pers. slaapkamer, een ruime living met een open keuken en via een openslaande deur kom je op de grote porch met een view en een zwembad ervoor.

Het hele terrein biedt plek voor genoeg auto’s en voor de woning is nog een carport voor 1 auto. Beneden is een aparte was/bergrruimte en bij het zwembad een buitenkeuken, een overdekte zit/terras en een ruimte/schuurtje voor de buitendouche. De 2 grote poorten zijn elektrisch. 220V/110V zowel in de woning als de 2 appartementen.

Vraagprijs: Ang 795.000,- k.k (incl. inventaris van de 2 appartementen) Eigendomsgrond 839 m2.

Cas Grandi is een fijne wijk om te wonen, rustig en toch dichtbij Jan Thiel, Mambo en Willemstad. De wijk heeft een eigen buurtapp en maakt gebruik van Jan Thiel Security.

Vragen? Stel ze hier!

  • Hidden
  • Hidden