Woodstock Palm Resort (Woonhuis inclusief mini-resort) in Santa Catharina VERKOCHT

Accommodatie details

7 slaapkamers
5 badkamers
949.000,- k.k. ANG
Een groot woonhuis inclusief een mini- resort met een gezamenlijk zwembad in een geweldige (tropische) omgeving...

Omschrijving

Het Woodstock Palm Resort….Groot woonhuis inclusief een prachtig miniresort.

Het grote woonhuis is geheel gescheiden van het resort. Het heeft 3 slaapkamers allen met airco’s ( nieuw en ge-serviced en 1 badkamer, een ruime living met een grote open keuken, van alle gemakken voorzien. Een eigen groot overdekt terras achter, heerlijk in de wind met een tuin. De woning heeft als extra nog een “meidenkamer”/ berging-wasruimte, een boiler voor warm water, camerasysteem en een eigen parking. Het woonhuis is voorzien van 18 zonnepanelen.

Het mini-resort is gelegen in het Noordoosten van Curaçao in de rustige wijk Santa Catharina. Hier heeft u geen “last” van drukke toerisme. Mambo, Jan Thiel en Willemstad liggen op 10-15 minuten van ST. Catharina af.
Het mini resort doet zijn naam eer aan. In de tuinen en rondom het grote two-level zwembad word je omgeven door een enorme hoeveelheid tropische palmen die ervoor zorgen dat het resort de echte Caribische sfeer uitstraalt.

Het resort is een klein, exclusieve Bed & Breakfast, goed draaiend waar vele toeristen graag komen. Uniek op Curaçao en in de nabijheid van het prachtige natuurgebied van de Sint Jorisbaai, waar je fijn kunt wandelen en van de natuur kunt genieten. Dit resort onderscheidt zich van vele anderen.

Er is voldoende parkeergelegenheid binnen het afgesloten Resort en er is een deepwell.
Het resort heeft een groot gezamenlijk zwembad en is voorzien van een zonnepomp, welke aangestuurd wordt door 4 zonnepanelen, dit in combinatie met de deepwell zorgt ervoor dat het zwembad zo goed als “gratis” draait.

Voor verhuur: 2 ruime kamers (ieder voor 2 personen) beiden met (zo goed als nieuw) airco’s, een eigen douche-toilet (warm water) compleet ingericht en met van alles voorzien om van een fijne vakantie te genieten.

Voor verhuur: Een ruim appartement ( 2 personen) met airco, een eigen douche-toilet (warm water) en een eigen keukentje.

Voor verhuur: Een ruime bungalow voor verhuur, met een eigen terras,een en-suite badkamer, een living met een open keuken en compleet ingericht met een eigen terras met uitzicht op het zwembad.

De Vraagprijs voor het resort: Ang 949.000,- k.k. (Eigendomsgrond 2 percelen beiden 850m2 )

Dit is inclusief een website, een complete inrichting van het miniresort, in overleg 3 auto’s (voor de verhuur) 2 cabrio Suzuki Vitara’s en een Dodge Charger

De huidige eigenaren zijn natuurlijk bereid de mensen te helpen met de doorstart incl.de wegwijs maken van de website, partner samenwerkingen en het reserveringen via diverse sites, Facebook etc. Het resort is sinds een jaar volop aan het draaien, met een goed omzet (inzichtbaar) en volop boekingen voor de komende maanden. Via Booking.com 75% van de boekingen. Goed om te kijken vooraf de recensies op verschillende sites door de toeristen die geweest zijn!

Dit Prachtige woonhuis inclusief mini-resort met vele mogelijkheden (Air B&B) moet je gezien hebben om te zien welke mogelijkheden er al zijn en wat nog meer zou kunnen!

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen