Duiken op een van de mooiste plekjes op Curacao

Duiken en genieten op 1 van de mooiste stranden van Curacao…..

Wil je duiken aan de westkust met bijvoorbeeld vrienden en/of familie bij een professionele duikschool? Deze duikschool is een must en gevestigd op een van de mooiste stranden. Het witte zandstrand met helder en kalm is een waar paradijs voor duikers en snorkelaars. Het unieke dubbele rif biedt oneindige snorkel en duikmogelijkheden voor de beginnende tot gevorderde watersportliefhebber.

Wil je kennismaken met duiken of je vaardigheden opfrissen? Enkele mogelijkheden naast de vele mogelijkheden:

  1. Introduik van 2 uur € 80,00. Hier ga je tot max 12 meter. Max 4 personen tegelijk i.v.m. persoonlijke aandacht. Na deze introduik kun je beslissen of je door wilt voor jouw officieele water brevet.
  2. Snorkeltrio vanaf 4 personen € 60,00 per persoon.

Daarnaast is het nog mogelijk om bijvoorbeeld te gaan duiken op klein Curacao er is duiken voor kids en diverse snorkel trips mogelijk. Ben je geinteresseerd in bijv. Nachtduiken, een Padi openwater Cursus, vraag via deze site naar de mogelijkheden en ik maak de reservering vast voor jouw vakantie klaar met een leuke groepskorting! :-)

Wil een groepje duiken dan kunnen de anderen heerlijk genieten hier op het strand, lekker zonnen en relaxen, gebruik maken van het restaurant, een hapje en een drankje!

 

Vraag aan