Met een luxe Jacht

Stelt U zichzelf eens voor, in een comfortabele stoel, met een drankje varend over het Spaanse Water, Fuik baai of naar Klein Curacao met alle luxe die U kan wensen? Dit kan met deze Luxe Jacht en een professionele, aardige crew aan boord. De crew is de Captain, maar “U bent de baas!” Samen met familie, vrienden een 8, 4 of 2,5 uur durende tocht over de mooiste wateren van the Caribean. Varen, zwemmen, snorkelen en optimaal genieten…U kunt zelf aangeven wat u wilt. Voor een klein feestje, een verjaardag, trouwerij….als verrassing voor uw gezin of familie. Deze Jacht is van alle gemakken voorzien! Kids zijn ook welkom op deze Jacht.

Er zijn diverse mogelijkheden:

  1. Voor 8 personen en 8 uur varen: $ 1400,-. Dit is incl. een volledige BBQ, kipsate, ribs, diverse sausen, aardappelsalade en stokbrood. Softdrinks, water, bier en alcohol (vanaf 12.00 uur) Elk extra persoon $ 75,- extra.
  2. Voor 8 personen en 4 uur varen: $ 800,-. Dit is incl. Fingerfood, Chicken Ceasar Wraps of Sandwiches. Softdrinks, water en bier. Elk extra persoon $ 55,-
  3. Sunset trip 2,5 uur voor 8 personen: $ 550,00. Dit is incl Tortilla chips met saus, kleine wraps en stukjes kaas. Elk extra persoon $ 45,-
  4. Overnachting mogelijk ( prijs op aanvraag )
  • reserveren en info kan via de site of mail: info@letsgocuracao.nl

*Bij een boeking dient een aanbetaling te worden gedaan van 50% van de totaalsom. Bij tijdig cancellen van de boeking voor 3 dagen van aanvang betaalt u een 25% van de totaalsom en binnen 24 uur cancellen dient het gehele bedrag betaalt te worden. Dit i.v.m. met de vele reserveringen en de organisatie voor de de reservering.

 

Vraag aan

  • Hidden
  • Hidden