Vrijstaande woning met een geweldig vrij uitzicht in Vista Montana (Hoenderberg)

Accommodatie details

3 slaapkamers
2 badkamers
2450,- ANG
Per maand
Te huur Per 1 mei tm 31 oktober 2024: Compleet ingerichte nette woning in Vista Montana ..

Omschrijving

In Vista Montana staat deze leuke compleet ingerichte , nette woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers met een ruime living en een open keuken. De Masterbedroom heeft een waterbed een inloopkast en een eigen douche-toilet. De 2 andere slaapkamers delen een keurige douche-toilet en hebben elk een kleding kast. Via de woonkamer komt u met openslaande deuren op een ruim overdekte terras. Dit is  aan de achterkant van de woning waar u heerlijk op de wind zit en kunt genieten van uw rust , privacy en een prachtig vrij uitzicht. Vanuit de keuken komt u via openslaande deuren op een 2e terras.

De keuken is volledig uitgerust, incl. keukengerei met een oven en een grote koelkast. Er is een wasmachine in de woning aanwezig en er is genoeg linnengoed.

Huurprijs: Ang 2450,- per maand excl. aqualectra en incl internet/wifi. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Borg Ang 2450,00. Deze woning wordt voor een kortere periode max een half jaar verhuurd. Huisdieren zijn toegestaan.

Twee grote supermarkten zijn in de directe omgeving. Jan Thiel bent u binnen 10 min en Willemstad ligt op 15 minuten rijden van deze plek.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen