Transport

Wilt u uw droom waarmaken en (r)emigreren naar Curaçao? Of heeft u vrienden en familie op het eiland die u graag wat goederen wilt sturen? Ik heb een goede ervaring met een transport bedrijf die wekelijks afvaren naar Curaçao!

Zij staan voor u klaar wanneer u een doos, fiets, scooters, hele containers en/of auto wilt verschepen, maar ook als u uw volledige inboedel wilt verhuizen. Dit kan in een volledig eigen container of met een groupage containers. Naar uw wens kunt u ook kiezen voor de ophaal– en inpakservice en regelen ze alle documenten.

Offertes geven zij vrijblijvend af en zullen samen met u de beste mogelijkheden voor het verschepen van uw goederen bespreken.

De afvaart naar Curaçao bedraagt ongeveer 15 dagen waarbij u er rekening mee dient te houden dat ze op Curaçao tevens zo’n 7 dagen nodig hebben voor het regelen van de inklaring en afhandeling.

Al 2 x heb ik zelf met dit transport bedrijf mijn inboedel en mijn auto verscheept en beide keren is dit zeer professioneel en goed verlopen. Daarnaast van diverse vrienden en kennissen gehoord dat zij hetzelfde hebben gedaan met succes. De prijzen zijn goed. Mocht je over dit bedrijf meer willen weten, stuur mij een mail.

Vrijblijvende offerte opvragen