Transport

De transport bedrijven die ik aanbeveel heb ik goede ervaringen mee en willen je graag helpen.

Zij staan voor je klaar wanneer je de gehele inboedel en/of een auto wilt verschepen, maar ook kleine huisraad. Dit kan in een volledig eigen container of met een groupage containers. Naar jouw wens kun je ook kiezen voor de ophaal– en inpakservice en regelen ze alle documenten.

Offertes geven zij vrijblijvend af en zullen samen met jou de beste mogelijkheden voor het verschepen van uw goederen bespreken.

De afvaart naar Curaçao bedraagt ongeveer 15 dagen waarbij je er rekening mee dient te houden dat ze op Curaçao tevens zo’n 7 dagen nodig hebben voor het regelen van de inklaring en afhandeling.

Als makelaar adviseer ik altijd meerdere offertes op te vragen bij diverse transportbedrijven. Zodat je zelf kunt vergelijken en de voor jouw best passende transport bedrijf kunt kiezen.

Carib Intertrans uit Berkel en Rodenrijs kunt u het onderstaand formulier voor invullen en zij nemen direct contact met je op.

AGS Global Solutions Nederland is ook 1 van de opties die ik aanbiedt. Neem contact op met Ineke Hulsbos ineke.hulsbos@ags-globalsolutions.com of bel: +31 618682667

Carib Intertrans

Vrijblijvende offerte opvragen

Online sessie aanvragen