Transport

Wil je je droom waarmaken en emigreren naar Curaçao? Of heb je vrienden en familie op het eiland die je graag wat goederen wilt sturen? Ik heb een goede ervaring met een transport bedrijf die wekelijks afvaren naar Curaçao!

Zij staan voor je klaar wanneer je een doos, fiets, scooters, hele inboedels en/of een auto wilt verschepen. Dit kan in een volledig eigen container of met een groupage containers. Naar jouw wens kun je ook kiezen voor de ophaal– en inpakservice en regelen ze alle documenten.

Offertes geven zij vrijblijvend af en zullen samen met jou de beste mogelijkheden voor het verschepen van uw goederen bespreken.

De afvaart naar Curaçao bedraagt ongeveer 15 dagen waarbij je er rekening mee dient te houden dat ze op Curaçao tevens zo’n 7 dagen nodig hebben voor het regelen van de inklaring en afhandeling.

Al meerdere keren heb ik zelf met dit transport bedrijf mijn inboedel, auto maar ook tussendoor andere dingen, zoals kasten, huishoudelijke artikelen verscheept en alle keren is dit zeer professioneel en goed verlopen. Daarnaast van diverse vrienden en kennissen gehoord dat zij hetzelfde hebben gedaan met succes. De prijzen zijn goed. Mocht je over dit bedrijf meer willen weten, stuur mij een mail.

Carib Intertrans

Vrijblijvende offerte opvragen

Online sessie aanvragen