Verhuizen naar Curacao?

Online sessie aanvragen

Voor dat je naar Curacao gaat om te wonen wil je natuurlijk van alles weten. Ga je tijdelijk (of als stagiaire), langdurig of helemaal emigreren, er komt heel wat bij kijken! In een sessie van een uur via  factetime kunnen we kennismaken en  kan ik je al van alles erover vertellen en wellicht ook wanneer nodig doorverwijzen naar de juiste persoon die zich hier mee bezig houdt. Dit kan zijn voor de juiste documenten om te wonen en werken, transport bij een verhuizing, hoe ga je je financiële dingen regelen bijvoorbeeld als je gaat ondernemen op Curacao, maar zeker ook hoe werkt het met het huren of kopen van een woning.

Soms zijn we heen en weer aan het mailen met allerlei vragen en antwoorden, een persoonlijk gesprek, kennismaking kan een heleboel snel duidelijk maken. Ruim 6 jaar geleden ben ik ook ooit zo begonnen met mijn man, mijn droom naar Curacao en niet wetende hoe of wat. Inmiddels door mijn jarenlange ervaring hier op het eiland, als makelaar en de juiste connecties om me heen kan ik je heel wat vertellen en samen komen we dan een heel eind!

Vaak weten mensen niet waar ze moeten beginnen. Op allerlei websites staan woningen en appartementen te huur of te koop maar het is niet altijd even duidelijk. Daarnaast wil je waarschijnlijk met iemand kunnen sparren, die je eerlijk en open alle voor en nadelen zal vertellen omtrent jouw verhuizing (of tijdelijk) naar Curacao! In mijn  online sessie kun je van allerlei vragen stellen m.b.t. tot jouw stap naar het mooie eiland.

Bereidt jezelf goed voor, zodat je van alles dat je wilt weten kunt vragen. Mocht er na de sessie nog meer info nodig zijn, dan mail ik je dat toe en sowieso kunnen we contact houden en zal ik je begeleiden zover mogelijk tot aan jouw aankomt. 

  • Vul jouw gegevens zo nauwkeurig mogelijk in aan de hand van de vragenlijst, dan neem ik binnen 24 uur (op werkdagen) contact met jou op via de mail voor het plannen van een sessie
  • De kosten voor een Online Sessie bedragen € 40 per sessie + info via de mail n.a.v. het gesprek met nodige info, voor een uur en worden achteraf in rekening gebracht, d.m.v. een tikkie.

Online Sessie aanvragen

Online sessie aanvragen