Belastingen en ondernemen

  1. Waarom ondernemen op Curaçao? Er zijn meerdere redenen om een bedrijf te starten op Curaçao.
    Curaçao biedt kansen aan ondernemers die kennis, kunde en ervaring meebrengen naar het eiland. In elke branche op Curaçao zijn er genoeg mogelijkheden,  of het nou toerisme, horeca of de financiële sector betreft.
    En het belastingvoordeel kan ook een rol spelen. Als land wil Curaçao graag buitenlandse ondernemers aantrekken om op Curaçao een bedrijf te starten.
    Wat kunnen de uitdagingen zijn wanneer je op Curaçao een bedrijf gaat beginnen? Vergunningen, Bankrekening aanvragen, De Wet- en regelgeving voor (nieuwe) ondernemers en Lage winstbelasting

Hulp van experts nodig?


Via Belastingvoordeelcuracao.nl kun je in contact komen met experts in Nederland én op Curaçao die je vanaf het eerste moment kunnen adviseren over het ondernemen op Curaçao.
Heeft u plannen om te gaan ondernemen op Curaçao? Of het nu gaat om een geheel nieuw bedrijf te starten, of dat u een bestaand bedrijf verhuist of dat u daar een vestiging wilt openen van een onderneming die in Nederland actief blijft: neem contact op met Belastingvoordeelcuracao.nl voor hulp en advies van de experts.
Dhr Erwin Simons SmitsvandenBroek Adviseurs / Accountants

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen