Reviews

Jouw review is goud waard! Wat was jouw ervaring met Let’s Go Curacao? Laat het ons weten. We zijn erg blij met jouw feedback!

Schrijf een review over ons

  • Voer een getal tussen 1 en 5 in.
Perfect
10 april 2021, Geplaatst door: Rudo Tijink

In times of stress with an upcoming lockdown due to covid, Dineke helped me in a tremendous good way to find a home in a short period of time. She has a very personal approuch and listens very well to your needs and wishes. Also, very reliable and trustworthy and even helpfull and caring after signing the contract. Happy to have found Letsgocuracao and the beautiful accomodation in Curacao!

Goed geregeld!
3 april 2021, Geplaatst door: Bart

Dineke had in no-time een perfecte woning voor ons gezin gevonden. We hebben het ontzettend naar onze zin. Een topper!!

Advies op maat
29 maart 2021, Geplaatst door: Lieke & Cas

Dineke benaderde ons op mijn oproep op Facebook voor een woning voor langere duur in Curaçao! Het contact op afstand verliep zeer prettig en na het aangeven van onze wensen, wist Dineke ons een passend aanbod bij Recompensa Park te doen.
Precies goed voor ons en de kids! We zijn er inmiddels meerdere keren langere tijd geweest.
De service van Dineke is zeer betrokken, ze luistert goed naar onze wensen en adviseert op maat. Momenteel helpt ze ons bij het zoeken naar een vakantiewoning die wij willen kopen in Curaçao! Ik zou geen beter persoon weten om advies te vragen op dit gebied, dan Dineke!

Awesome personal service!
27 maart 2021, Geplaatst door: Suzette

I can highly recommend Lets Go Curacao! I have rented properties with them twice! Dineke provided a very personal experience where she new exactly what would work for me. I loved dealing with her as she took my needs into consideration every time.

Denkt met je mee
3 augustus 2020, Geplaatst door: Marnix Mulder

Via Dineke van GoCuraçao een appartement geregeld voor langere tijd op Curaçao. Super service, vriendelijk, geduldig en iemand die graag met je mee denkt!

Een lang gekoesterde wens
20 juli 2020, Geplaatst door: Gerben Sevinga
Een lang gekoesterde wens mijn droom op Curaçao te leven kreeg opeens meer vorm door omstandigheden.
Door zoeken in de aanbiedingen van woningen van verschillende aanbieders, kwam ik uiteindelijk uit op GoCuracao en Dineke Jalloh
Er ontstond een leuk contact en Dineke bood me objecten aan die aan mijn wensen voldeden.
Dit ging dus erg goed.Ik wou iets huren op een resort voor eerst 6 maanden. Dit om te ervaren of ik inderdaad op het Eiland kan en wil leven. Ze bood me objecten aan op basis van mijn wensen op een paar Resorts die, uit haar ervaringen het beste voor me zouden passen. Ik nam een beslissing me iets te nemen op het Recompensa park mede door de aanwezige voorzieningen de waarderingen van mensen die er woonden of nog wonen, maar zeker ook vanwege het leuke contact met Kelly de manager van dit mooie park.
Op 14 April zou ik naar Curaçao vliegen maar, daar had Covid-19 wat op tegen….18 Juli was het dan zover…
Op het park aangekomen werd ik zèèr vriendelijk door Kelly ontvangen en begroet. De Bungalow 24a welke ik had gekozen was de juiste beslissing, erg mooi en compleet van A – Z ingericht . Tot mijn genoegen en verbazing in de koelkast een pakket levensmiddelen om in de eerste levensbehoefte te voorzien…Ik vraag haar hoeveel geld ze van me krijgt, zegt ze ” nee hoor, helemaal niets, dat krijg je van het park ” Niet te geloven toch ? Een heel erg mooi gebaar welke ik zèèr waardeer. Kelly nogmaals mijn hartelijke Dank! S’avonds even lopen en even bij het zwembad kijken, in de keuken aan het mooie en ruime terras werd ik hartelijk begroet door Maria en haar collega’s . Ik dacht even een pilsje drinken. Vergeet het maar jochie, Ik werd door de aanwezigen zodanig begroet alsof ze op me hadden gewacht, of dat ik er al een tijd woonde….ik heb er een paar gezellige uren gehad…🤭
Ik ben erg blij met de keuzes die ik heb gemaakt en voel me hier al helemaal thuis.
Dineke en Kelly ontzettend bedankt jullie beiden zijn echt TOPPERS