Reviews

Jouw review is goud waard! Wat was jouw ervaring met Let’s Go Curacao? Laat het ons weten. We zijn erg blij met jouw feedback!

Schrijf een review over ons

  • Please enter a number from 1 to 5.

Koop app cocobana
28 July 2022, Geplaatst door: Pieter en corina

Fantastisch tevreden over de samenwerking met dineke. Zeer zorgvuldig en betrouwbaar en erg hulpvaardig. Dus voor iedereen, ga zekers in op het aanbod van dineke. Krijg je echt geen spijt van. Dineke nogmaals dank voor al je hulp. Chapeau

Doet wat ze zegt!
11 July 2022, Geplaatst door: Dusty en Leonie

Wij hebben vorige week de sleutel ontvangen van ons huis in Jan Thiel. Dit huis hebben wij via Dineke aangekocht en alles verliep super goed. Dineke is super betrouwbaar en regelt alles heel goed. Zij denkt mee, ook over zaken die niet direct met het huis te maken hadden. Wij kunnen niet anders als haar dubbel en dwars aanbevelen!!

Dineke, bedankt!

Leukste en beste
24 June 2022, Geplaatst door: Michelle

Wat een top service! Dineke denkt en zoek daadwerkelijk met je mee! Doet wat ze zegt! Nou dat is al een enorm pluspunt op zich. Ze heeft echt gevonden wat wij zochten.

Snel en duidelijk!
9 June 2022, Geplaatst door: Hans

Dineke heeft me goed geholpen bij het vinden van twee appartementen op Curaçao. De communicatie was helder, snel en verliep soepel. Inmiddels worden de appartementen alweer enige weken bewoond en we zijn super tevreden!

Een fijne start
29 March 2022, Geplaatst door: Job & Gessica

Nadat wij de keuze hadden gemaakt om met ons gezin naar Curacao te verhuizen voor onbepaalde tijd (en dit brengt met twee kleine kinderen natuurlijk een hoop geregel en gedoe met zich mee) . Kwamen wij Gelukkig in contact met Dineke die al vanaf het eerste moment ons een fijn en vertrouwd gevoel gaf. Ze heeft het pefecte kindvriendelijke huis gevonden nadat ze goed naar onze wensen had geluisterd en regelede zelfs een babybedje bij aankomst. Profesioneel , betrouwbaar en echt een gastvrijheid waarmee je direct zin hebt om naar Curacao te verhuizen omdat ze alles voor je regelt en het stopt niet alleen bij het vinden van een huis ook na aankomst staat ze voor alles voor je klaar.

Laagdrempelig, snel en goed overleg
15 February 2022, Geplaatst door: Mary

Dineke heeft me erg goed geholpen met de aankoop van mijn mooie huis op Bandabou. Ze is proactief, laagdrempelig in contact en reageert supersnel. Ze kent haar zaakjes goed! Daarbij is zij een heerlijk toegankelijk, vriendelijke, humorvolle vrouw. Hierdoor was ik niet bang om vragen te stellen over van alles en nog wat. Dineke had altijd een antwoord of verwees ons goed naar een andere specialist. Kortom… u hoeft niet te twijfelen en kan Dineke gerust inhuren!
Dineke… nogmaals dank! En tot gauw op dushi Korsou!

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.