Reviews

Jouw review is goud waard! Wat was jouw ervaring met Let’s Go Curacao? Laat het ons weten. We zijn erg blij met jouw feedback!

Schrijf een review over ons

  • Voer een getal tussen 1 en 5 in.

Een fijne start
29 maart 2022, Geplaatst door: Job & Gessica

Nadat wij de keuze hadden gemaakt om met ons gezin naar Curacao te verhuizen voor onbepaalde tijd (en dit brengt met twee kleine kinderen natuurlijk een hoop geregel en gedoe met zich mee) . Kwamen wij Gelukkig in contact met Dineke die al vanaf het eerste moment ons een fijn en vertrouwd gevoel gaf. Ze heeft het pefecte kindvriendelijke huis gevonden nadat ze goed naar onze wensen had geluisterd en regelede zelfs een babybedje bij aankomst. Profesioneel , betrouwbaar en echt een gastvrijheid waarmee je direct zin hebt om naar Curacao te verhuizen omdat ze alles voor je regelt en het stopt niet alleen bij het vinden van een huis ook na aankomst staat ze voor alles voor je klaar.

Laagdrempelig, snel en goed overleg
15 februari 2022, Geplaatst door: Mary

Dineke heeft me erg goed geholpen met de aankoop van mijn mooie huis op Bandabou. Ze is proactief, laagdrempelig in contact en reageert supersnel. Ze kent haar zaakjes goed! Daarbij is zij een heerlijk toegankelijk, vriendelijke, humorvolle vrouw. Hierdoor was ik niet bang om vragen te stellen over van alles en nog wat. Dineke had altijd een antwoord of verwees ons goed naar een andere specialist. Kortom… u hoeft niet te twijfelen en kan Dineke gerust inhuren!
Dineke… nogmaals dank! En tot gauw op dushi Korsou!

Top geregeld!
4 februari 2022, Geplaatst door: Bas & Bianca

Ons wensenlijstje naar Dineke gestuurd en al snel kregen we reactie met een appartement.
Voldoet perfect aan onze wensen! Daardoor is ons verblijf op Curaçao nog leuker. Contact verliep snel en duidelijk.

Geweldige opvang/begeleiding
2 februari 2022, Geplaatst door: Christel Brouwer

Mijn dochter en haar vriendin (beiden 19 jaar) verblijven nu een half jaar op Curaçao. Een superspannende stap voor zowel de meisjes als voor de ouders. De eerste week hadden zij een weekje vakantie en verbleven zij in een appartement van Dineke. Helaas was het appartement al volgeboekt, waardoor ze er niet konden blijven. De rest van het half jaar gaan ze werken in Jan Thiel en verblijven zij elders. Dineke heeft de meisjes niet alleen zeer hartelijk ontvangen, ze heeft ze ook in de aanloop naar vertrek richting Curaçao voorzien van adviezen en regelmatig mailcontact onderhouden. Het voelt voor mij als moeder zeer vertrouwd dat mijn dochter iemand als Dineke kent op het eiland. Ze heeft ongevraagd de meisjes opgehaald van het vliegveld en naar haar appartement gebracht, is boodschappen met ze gaan doen en heeft ze persoonlijk met bagage en al afgezet bij hun nieuwe onderkomen. Wat een geweldige lieve en hartelijke vrouw!

Huis snel verkocht
24 december 2021, Geplaatst door: Theo

Nadat we 1,5 jaar exclusief met een groot makelaarskantoor hebben gewerkt zonder resultaat, slaagde Dineke er in korte tijd in om meerdere bezichtigingen te plannen en was ons huis snel verkocht. Het contact verliep erg prettig, Dineke heeft een groot netwerk en staat altijd voor je klaar wat mede voor de snelle verkoop heeft gezorgd. Sindsdien stuur ik iedereen die een huis zoekt of wilt verkopen op het eiland naar Dineke door. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Top service
23 november 2021, Geplaatst door: Joost

Dineke heeft mij heel goed geadviseerd en geholpen met het zoeken naar een huur woning. Daarbij verliep de commuicatie open en eerlijk. Ze schroomt ook niet tips en tricks te geven op ander gebied. Hierdoor zal ik letsgocuracao zeker aanraden bij vrienden en familie.