Luxe Appartement op een resort in Brakkeput Abou

Accommodatie details

2 slaapkamers
2 badkamers
3250,00 ANG
Per maand

Is verhuurd van: 15 Jun 2024 tot en met 15 Jun 2026

Luxe appartement op een resort met gezamenlijk zwembad..

Omschrijving

Dit appartement ligt in een resort, dat besloten is en een gezamenlijk zwembad heeft. Het resort is aangelegd met rondom een tropische tuin.

Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers beiden voorzien van een airco. De masterbedroom heeft een  eigen moderne badkamer.  Daarnaast een slaapkamer en een douche-toilet tevens als gastentoilet te gebruiken met een wasmachine.

Een ruime living met openslaande deuren naar een grote porch op de wind. De keuken (4 pits gaskookplaat, magnetron, vaatwasser, elektrische oven en een natuurstenen aanrechtblad)  is modern en van alle gemakken voorzien. Het appartement heeft warm water en ook een eigen garage.

De porch is het verlengstuk van het appartement en het heeft een fijn uitzicht. Het appartement ligt op de benedenverdieping heerlijk in de wind.

Huurprijs: Compleet gemeubileerd Ang 3250,- incl internet en parkfee en excl aqualectra Compleet gemeubileerd incl meubels, linnengoed en kleine huisraad (bij lange termijn meer dan een jaar in overleg ongemeubileerd mogelijk)

Huisdieren zijn hier niet toegestaan. En het appartementen is niet geschikt voor kleine kinderen onder de 12 jaar. 220V in het appartement.

 

Op het resort bevindt zich een groot gezamenlijk tropisch zwembad.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen