Aankoopmakelaar op Curacao nodig?

 

Ben je van plan om een woning, appartement of B&B te kopen op Curacao, dan kan ik je daarbij helpen! Velen gingen je voor en met succes :-)

Een woning of appartement kopen op Curacao is hetzelfde als in NL, je koopt niet zomaar een pakje boter zeg ik altijd. Zeker als je in NL woont op afstand, dan is het altijd handig om een contactpersoon hier op Curacao te hebben, die samen op zoek met je gaat naar jouw droom object. Daarnaast heb je een begeleiding tijdens het hele koopproces van A tot Z.

Natuurlijk bespreken we eerst wat je wilt kopen. Wat is het max. budget dat je uit wilt geven, het doel van de aankoop, wil je er zelf gaan wonen of verhuren tijdens jouw afwezigheid en natuurlijk de nodige info meer. Dit kan in een persoonlijk gesprek, oriënterend ook via whatsapp/FaceTime. Ben je al op het eiland dan kunnen we een persoonlijke afspraak hiervoor inplannen.

Dan gaan we samen op zoek en kunnen we bezichtigingen in gaan plannen. Dit kan op afstand via FaceTime,een videocall om te beginnen, waarin ik je de woning laat zien, de omgeving en wat nodig is om jou een goede indruk te geven in het object waarin je geïnteresseerd bent, maar natuurlijk als je hier bent plannen we de afspraak in om de woning samen te gaan bekijken. Wat je moet weten is dat ik op het eiland met meerdere makelaars een goede samenwerking heb, zodat het zoekgebied groter is.

Is de juiste woning gevonden, dan zal ik de onderhandeling samen met jou gaan starten. Niks gaat zonder overleg! Mijn doel is dan om samen met jou, jouw droomhuis te kopen en natuurlijk als aankoopmakelaar zo veel mogelijk van de prijs af zien te krijgen. Waar nodig zal ik met jullie experts inschakelen voor bijvoorbeeld, de financiën, technische keuringen, taxaties, samen doornemen van het koopcontract en dan de volledige begeleiding naar de notaris toe tot aan de dag van overdracht en daarna mocht het nodig zijn.

Mocht je hier meer over willen weten en nieuwsgierig zijn naar de kosten, neem dan even contact met mij op! Een aankoopmakelaar is niet altijd nodig ook dit kan ik je uitleggen. Duidelijk moet wel zijn dan er tot aan de daadwerkelijke koopovereenkomst toe er GEEN kosten in rekening worden gebracht!

 

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen