B&B Vakantieresort ten Oosten van Willemstad

Accommodatie details

2 personen
1 slaapkamers
€ 55,-
Per Nacht
Op dit luxe resort zijn diverse kamers en studio's beschikbaar op aanvraag. Er is een heerlijke pool waar u van de rust in deze omgeving kunt genieten....

Omschrijving

Deze B&B biedt een geweldige rust aan de Oostkant van Curacao. Er zijn hier 5 mooie, nette, luxe appartementen/studio’s met ieder een eigen badkamer. Je hebt hier veel privacy, rust en kunt genieten van het zwembad, de prachtige tuin met ligbedden, voldoende schaduw en je zit heerlijk op de wind.

Er is een gezamenlijke ruimte waar je gebruik van kunt maken, mogelijkheid om koffie/thee te zetten en om zelf te koken. De wasmachine is tegen een kleine vergoeding gebruik van te maken evenzo de koelkast gevuld met drankjes. 2 x per week kun je mee eten en er is een BBQ aanwezig.

De gastheer en vrouw zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij, gezellig mensen waar je een fijne vakantietijd bij zult ervaren. Stranden van Jan Thiel en Mambo liggen op een afstand van 15 minuten en vliegveld Hato is 14 km rijden.

Kamers en Studio’s voor 2 personen beschikbaar vanaf € 55,00 € 59,00, € 65,00 en  € 79,00 ( 3 persoons kamers) per dag. Ontbijt kun je bijboeken voor € 8,50 p.p

Groepen vanaf 10 – 12 pers is mogelijk voor € 220,00 per dag. Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

 

 

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen