NIEUW!!! Riante Tropen Villa met een eigen zwembad en een tropische tuin.

Accommodatie details

3 slaapkamers
3 badkamers
4975,00 ANG
Maand

Is verhuurd van: 30 Jan 2024 tot en met 30 Jan 2026

Een Riante luxe tropenwoning met een eigen zwembad, tropische grote tuin en veel privacy..

Omschrijving

Deze riante tropen villa met een moderne uitstraling ligt in de rustige, kindvriendelijke wijk Rust en Vreden direct naast Santa Rosa.

Het is luxe met veel ruimte en heeft een fijne tropische tuin, een eigen zwembad, jacuzzi, palapa en een buitendouche/toilet.

De Villa heeft 3 ruime slaapkamers met allen een (energiezuinige airco). De Masterbedroom heeft een eigen moderne badkamer en de andere 2 slaapkamers delen een moderne badkamer. Twee slaapkamers hebben een inbouwkasten De living is ruim met een hoog plafond en openslaande deuren naar de ruime porch op de wind aan de achterkant van de woning, waar je heerlijk kunt genieten elke dag weer van het buitenleven met veel privacy.

De aangelegde tuin is helemaal ommuurd met tropische planten en een driesysteem.

De keuken sluit aan bij de living is open en modern met een kookeiland (inclusief een afwasmachine en oven) Extra bijkeuken/wasruimte en een gastentoilet.
Vanaf de overdekte grote achterporch loop je de tropische tuin in met het zwembad inclusief jacuzzi. In de tuin staat een grote palapa en een hele grote overdekte Patio, waar je heerlijk kan relaxen met een drankje en evt. een bbq.

110 en 220 V in de woning aanwezig, alarmsysteem, boiler en een berging. Warm water dmv een energie zuinige zonen-boiler. 2 auto’s kunnen binnen de (elektrische) poort in een grote dubbele carport met extra nog eens extra bergruimte geparkeerd worden.

Deze Villa is een must-see als je het buiten wil beleven op Curacao! Het ligt goed op de wind en heeft veel privacy.

Huurprijs: Nafl. 4975,00 per maand incl. tuin en poolonderhoud excl. aqualectra en internet. De Borg is 1 maandbedrag aan huur.
Oppervlakte van het terrein is 1350m2 en de Villa zelf is 232m2

De Villa wordt voor voor langere termijn ongemeubileerd verhuurd.
Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen