Woning met een grote tuin in Grote Berg

Accommodatie details

3 slaapkamers
2 badkamers
2750,- ANG
Per Maand

Is verhuurd van: 29 Dec 2020 tot en met 28 Dec 2025

Deze zeer ruime woning in Grote berg met een grote tuin rondom en een appartement...

Omschrijving

Deze woning staat in Grote Berg en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De Master bedroom heeft z’n eigen badkamer compleet met douche en toilet, inbouwkasten en de andere 2 slaapkamers, ook met inbouwkasten delen de badkamer. De ruime woonkamer is met een open keuken (bar). Naast de 3 slaapkamers is er een aparte ruimte als wasgedeelte/opbergruimte. Via de woonkamer kom je achter op een porch waar je kunt genieten van alles rust en veel privacy hebt.

Rondom de woning is een grote tuin, ideaal voor honden bijvoorbeeld maar ook veel privacy. In de tuin is een ruim appartement (compleet met douche, keuken en een woon-slaapkamer) Het appartement is goed te gebruiken voor bezoek of evt. als verhuur voor extra inkomsten. Er is een carport geschikt voor 2 auto’s.

Huurprijs: Nafl 2750,- excl. aqua-electra, internet. Minimaal 1 jaar te huur.

Grote Berg is een rustige woonomgeving met leuke huizen en ligt dicht bij de mooiste standen. Willemstad is op 20 minuten afstand, Hato een minuut of 10. Wanneer je houdt van rust en niet te ver naar Westpunt wilt wonen is dit een ideale plek om te wonen.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen