Bungalows op een leuk resort in Montana Rey

Accommodatie details

3 slaapkamers
2 badkamers
2200,- ANG
Per maand
Te huur op dit kindvriendelijk Resort met zwembad en tennisbaan...

Omschrijving

Op dit kindvriendelijk resort met zwembad, speeltuin en Tennisbaan zijn appartementen, 2 slaapkamer bungalows en 3 slaapkamer bungalows te huur.

Dit park heeft ook een eigen kantine bij het zwembad, waar men heerlijk even kan zitten, genieten van een drankje of iets te eten. Er is 24/7 bewaking op dit park, een kantoor/receptie en een automatische inrijpoort. Alle bungalows en appartementen zijn sfeervol ingericht met alles wat u nodig hebt om er te verblijven.

Appartement: 1 grote en 1 kleine  slaapkamer, 1 badkamer living met een open moderne keuken en een eigen prive overdekte porch Nafl 1750,00,-,- per maand excl. aqua-electra incl. gas,  internet, eigen parkeerplek en parkfee

2 slaapkamer vrijstaande woningen: 2 slaapkamers, 1 moderne badkamer, living met op een keuken en een eigen overdekte porch Nafl 2200,- per maand excl. aqua-lectra incl. gas, internet, eigen parkeerplek en parkfee. Gemeubileerd.

3 slaapkamer woningen: 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime living met een moderne open keuken en een eigen overdekte porch voor en achter de woning Ang 2950,- excl aqua-electra incl. gas,  internet, eigen parkeerplek en parkfee. Gemeubileerd Nafl. 3000,00

3 slaapkamer bungalows met appartement : 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime living met een open moderne keuken, eigen overdekte porch voor en achter de woning en een gastverblijf (slaapkamer, keukenblok, douche-toilet) Ang 3000,- per maand excl aqua-electra, incl internet, gas, eigen parkeerplek en parkfee, Gemeubileerd Nafl. 3200,00

Deze bungalows (ongemeubileerd) zijn allen bij beschikbaarheid te huur voor minimaal een jaar. Gemeubileerd Nafl. 200,- meer per maand.

Alle bungalows zijn voorzien van airco’s in de slaapkamer (s). De keukens hebben een gaspits fornuis met oven en een koelkast. Een wasmachine is bespreekbaar en anders is er een centrale wasruimte waar men kan wassen met gebruik van muntjes.

Huisdieren zijn op dit park niet toegestaan.

Naast de bungalows is er een apart gedeelte met kleine huisjes geschikt voor 1 å 2 personen per half jaar te huur. Deze hebben 1,5 slaapkamer, een living met een keuken en een eigen voorporch Nafl. 1400,00,- per maand excl aqua-electra, inclusief internet en parkfee. Eigen parkeerruimte en eigen ingang.

Vraag naar de beschikbaarheid van de bungalows en appartementen

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen