Karakteristieke bungalow in Julianadorp met een grote tropische tuin rondom

Accommodatie details

4 slaapkamers
2.5 badkamers
4450,- ANG
Per Maand

Is verhuurd van: 15 Jun 2023 tot en met 30 Jun 2025

Grote karakteristieke bungalow met een grote tropische tuin rondom...

Omschrijving

Deze ruime bungalow in Julianadorp met rondom een grote tropische tuin rondom.

De bungalow heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers, gastentoilet, een ruime living met een aparte keuken.Aan de voorkant is een gezellige overdekte leefporch en aan de achterkant een groot terras, aansluitend aan de keuken. Rondom de bungalow en op de porch/terrassen is een heerlijke wind.

De slaapkamers zijn ruim met allen een airco. De gehele woning is voorzien van warm water middels een boiler. Via de keuken kom je op een kleine porch, waar de berg/wasruimte is en en studio met een eigen douche-toilet.

De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien (dubbele koelkast, oven, afwasmachine en een 4 pits groot gasfornuis) De tuin is 2600m2 groot waar met gemak evt een opzet zwembad geplaatst kan worden. Er is voldoende parkeerruimte, binnen de elektrische poort en een overdekte carport voor minimaal 2 auto’s

De tuin heeft allerlei fruitbomen, veel schaduw en tropische planten. De bungalow ligt in een veilige omgeving en heeft ook een alarmsysteem.

Te huur vanaf 1 juni 2023 met een Huurprijs van: Nafl 4450,- per maand incl tuinonderhoud ( 1x per week) en excl aqualectra en internet. Gemeubileerd/ongemeubileerd bespreekbaar. Huisdieren zijn toegestaan.

Wegens privacy redenen zijn er niet zoveel foto’s en geen foto’s van de slaapkamers en badkamers. Bezichtiging mogelijk en videcall’s

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen