Karakteristieke Villa met een grote tuin en een zwembad in Emmastad

Accommodatie details

3 slaapkamers
2 badkamers
4500,- ANG
Per Maand
Per 1 juli 2024 Te huur: Karakteristieke Villa met een groot zwembad en een grote tuin in Emmastad....

Omschrijving

Deze ruime karakteristieke vrijstaande Villa ligt aan een rustige straat in Emmastad.

De Villa heeft 3 ruime slaapkamers (allen met airco) en 2 slaapkamers hebben plafond ventilatoren. Verder hebben de slaapkamers ingebouwde kasten en zijn 2 moderne badkamers voorzien van warm water.

De woonkamer is groot met een hoog plafond en heeft een kamer en-suite. De moderne keuken heeft een eetgedeelte en een bijkeuken met een deur naar buiten.

De gekleurde vloertegels zowel in de woonkamer, als de badkamers en slaapkamers geven het karakteristieke weer van de Villa. De hoge plafonds en de sfeer maakt de woning uniek. Via de kamer en-suite kom je met openslaande deuren in de grote achtertuin met een overdekt terras.

De tuin is volledig omheind, met veel privacy en een groot zwembad (9×4 meter) aansluitend op het overdekt terras. Bij het zwembad is tevens een buitendouche.

Achter de woning is nog een extra bergruimte, toilet en een wasruimte. Buiten is nog een extra berg en wasruimte. Via een elektrische poort rijdt u de auto’s op een oprit met een overdekte carport met parkeerruimte voor 2 auto’s minimaal.

Huurprijs is Ang 4500,- per maand. Dit is inclusief tuin- en zwembadonderhoud en exclusief electra, water, gas en internet.

Huisdieren zijn hier in overleg toegestaan. Borg is 1 maandbedrag en Minimale huur is 1 jaar.

Emmastad is zeer centraal gelegen op het eiland.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen