Karakteristieke Bungalow met een grote tuin in Emmastad

Accommodatie details

3 slaapkamers
2 badkamers
3750,- ANG
Per Maand

Is verhuurd van: 1 Jul 2021 tot en met 1 Jul 2024

Karakteristieke bungalow met een grote tuin in Emmastad....

Omschrijving

Deze ruime karakteristieke bungalow ligt midden in Emmastad. De bungalow ligt aan een rustige straat en heeft 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 met airco en 2 met plafond ventilatoren, ingebouwde kasten en 2 nette ruime badkamers met warm water.

De Living is hoog en ruim met een kamer en suite. De ruime nette keuken heeft een eetgedeelte en een bergruimte extra met een deur naar buiten. De gekleurde (vloer) tegels zowel in de living als de badkamers en slaapkamers geven het karakteristieke weer van de bungalow. De hoge plafonds en de sfeer maakt de woning uniek. Via de kamer en suite komt u met openslaande deuren in de grote achtertuin en een overdekt terras.

Buiten is nog een extra berg en wasruimte en via een elektrische poort rijdt u de auto’s op een oprit met een overdekte carport.

Huurprijs is Ang 3750,- excl aqualectra, water, internet en incl tuin en poolonderhoud. Huisdieren zijn hier toegestaan. Borg 2 maandbedragen. Minimale huur 1 jaar.

De woning is in renovatie en zal geschilderd van binnen en buiten opgeleverd worden. Wegens privacy redenen huidige bewoners niet alle ruimtes kunnen toevoegen. De bungalow is per 1 april 2021 klaar en beschikbaar.

 

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen