Luxe appartementen en Villa’s op een resort in Jongbloed (per 1 januari te huur)

Accommodatie details

2 slaapkamers
2 badkamers
2750,00 ANG
Per Maand
Luxe appartementen op een nieuw resort:Hippique Residences in Jongbloed...

Omschrijving

Op een nieuw Resort Hippique Residense in Jongbloed zijn per 1 oktober 2022 nieuwe luxe appartementen te huur. Het resort is besloten, beveiligd, heeft een mooie tropische landscape en een gezamenlijk zwembad.

De appartementen hebben 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers (luxe sanitair) met een mooi, groot terras of balkon. Een luxe keuken van alle gemakken voorzien (inbouwapparatuur, inductie kookplaat,combi-oven en een vaatwasser) Een appartement met een hoge kwaliteit afwerking met mooie materialen van Europese kwaliteit. De terrassen en balkons zijn groot en liggen heerlijk in de wind, met uitzicht.

De appartementen zijn voorzien van een boiler en airco’s ook in de woonkamer. Daarnaast parkeerruimte voor 2 auto’s met overkapping.

Huurprijs Begane grond: Ang 2750,- incl parkfee, excl internet en aqualectra, 40m2 woonoppervlak

Huurprijs eerste verdieping:  Ang 2950,00 incl. parkfee, excl internet en aqualectra 40m2 woonoppervlak

Gemeenschappelijk gebruik van het zwembad. Kleine huisdieren toegestaan en gemeubileerd/ongemeubileerd bespreekbaar tegen meerprijs.

Er zijn 2 Villa’s te huur: Ang 3950,00 per maand incl parkfee, excl internet en aqaulectra De VIlla’s hebben beiden een eigen zwembad (3x5m)en 3 slaapkamers, 2 badkamers.

Deze zijn minimaal 1 jaar te huur 100m2 woonoppervlak met 2 parkeerplekken voor de villa. Max 2 huisdieren in overleg toegestaan.

 

 

Vragen? Stel ze hier!