Modern gemeubileerd appartement in Jan Thiel op een resort

Accommodatie details

2 slaapkamers
2 badkamers
2750,- ANG
Per Maand
Per 1 september te huur: Modern compleet gemeubileerd appartement op een resort in Jan Thiel.

Omschrijving

 

Dit moderne appartement, compleet gemeubileerd (circa 100m2) heeft 2 ruime, nette slaapkamers en 2 luxe badkamers. De masterbedroom is recentelijk vernieuwd en heeft een inloopkast en een moderne douche-toilet.

Beide slaapkamers zijn voorzien van airco’s. De living is ruim met een open moderne keuken (incl oven en een gas kookplaat)

De  woonkamer (10 m2) heeft een moderne open keuken. Voor het appartement is een ruime overdekte porche heerlijk op de wind. Er is parkeerruimte voor 2 auto’s voor het appartement. Het appartement heeft een eigen ingang en aan de zijkant van het appartement is nog een gedeelte dat je kunt gebruiken als bergruimte.

Het appartement kan vanaf  6 maanden gehuurd worden.

Huurprijs Ang 2750,- incl. internet, parkfee en tuiinonderhoud en excl. aqua-electra, selikor (afvalstoffen Nfl.35,00 per maand)
 
Kleine huisdier is in overleg toegestaan. Borg is 1 maand bedrag aan huur. Eindschoonmaak Ang 150,00 te verrekenen met de borg

Het appartement Abudancia ligt in het villapark Marbella Resort in de welbekende wijk Jan Thiel Het beveiligde en afgesloten park heeft een groot gemeenschappelijk zwembad. De mooie baaien van het Spaanse water en natuurpark Jan Thiel Lagune met de zoutpannen en en flamingo’s liggen naast de deur. De zee ligt op 5 minuutjes afstand met de mooiste stranden en leuke Beach clubs, restaurant en winkeltjes (incl. AH) en een wasserette om de hoek.

Dit is de ideale locatie voor je verblijf op het zonovergoten Curacao!

 

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen