Charmant gemeubileerd appartement in Jan Thiel

Accommodatie details

2 slaapkamers
2 badkamers
2150,- ANG
Per Maand
Modern compleet gemeubileerd appartement op Marbella Resort in Jan Thiel...april, mei tm half juni beschikbaar!

Omschrijving

 

Dit charmante appartement, compleet gemeubileerd (circa 100m2) heeft 2 ruime, nette slaapkamers en 2 luxe badkamers. De masterbedroom is recentelijk vernieuwd en heeft een inloopkast en een moderne douche-toilet.

Beide slaapkamers zijn voorzien van airco’s. De living is ruim met een open moderne keuken (incl oven en een gas kookplaat)

De  woonkamer (10 m2) heeft een moderne open keuken. Voor het appartement is een ruime overdekte porche heerlijk op de wind. Er is parkeerruimte voor 2 auto’s voor het appartement. Het appartement heeft een eigen ingang en aan de zijkant van het appartement is nog een gedeelte dat je kunt gebruiken als bergruimte.

Het appartement kan vanaf  3 maanden gehuurd worden Huurprijs Ang 2150,- excl. internet excl. aqua-electra, selikor (afvalstoffen Nfl.35,00 per maand)  Incl parkfee, tuinonderhoud en een klein huisdier is in overleg toegestaan. Borg is 1 maand bedrag aan huur. Eindschoonmaak Ang 150,00 te verrekenen met de borg

Voor 6 maanden Ang 1950,00 excl. internet, parkfee en tuinonderhoud. Excl. aqualectra, selikor (afvalstoffen Nfl. 35,00 per maand) en een klein huisdier in overleg is toegestaan. Borg is 1 maand aan huur. Eindschoonmaak Ang 150,00 te verrekenen met de borg.

Het appartement kan ook voor vakanties gehuurd worden. Per nacht € 65,00 dat is incl internet, selikor (afvalstoffen Nfl. 35,00 per maand) parkfee en excl aqualectra Vraag naar de mogelijkheden.

Het appartement Abudancia ligt in het villapark Marbella Resort in de welbekende wijk Jan Thiel Het beveiligde en afgesloten park heeft een groot gemeenschappelijk zwembad. De mooie baaien van het Spaanse water en natuurpark Jan Thiel Lagune met de zoutpannen en en flamingo’s liggen naast de deur. De zee ligt op 5 minuutjes afstand met de mooiste stranden en leuke Beach clubs, restaurant en winkeltjes (incl. AH) en een wasserette om de hoek

Dit is de ideale locatie voor je verblijf op het zonovergoten Curacao!

 

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen