Moderne appartementen met een view in Brakkeput Mei Mei

Accommodatie details

3 slaapkamers
2 badkamers
Vanaf 1650,- ANG
Per Maand
Per direct een 1 slaapkamer, moderne appartement met een gezamenlijk zwembad op een klein besloten resort...

Omschrijving

Deze appartementen zijn modern, licht met vanuit de living open schuifdeuren naar het terras en in een prachtig deel van Brakkeput Mei Mei met geweldig uitzicht. 5 Minuten vanaf Jan Thiel.

  • 1 slaapkamer met 1 badkamer, een walkin closet, een living met een open keuken en een terras/balkon rondom Ang 1650,- (Prachtige view)
  • 2 Slaapkamer met eigen badkamer, een living met een open moderne keuken en terras op de begane grond en een berging/wasruimte Ang 2250,00
  • 2 x 3 slaapkamerappartement, waarvan de masterbedroom met een walkin closet en eigen badkamer op de bovenste verdieping met een prachtige view. Extra badkamer tussen 2 slaapkamers in met allen airco en een  open moderne keuken in de living, een berging/wasruimte en terras rondom. Ang 2750,-

De appartementen zijn excl. aqualectra, excl.internet en incl. parkfee, gebruik maken van het zwembad en zijn voor een jaar te huur. De appartementen zijn gemeubileerd te huur in overleg. Bijkomende kosten Ang 150,00 per appartement.

Vraag naar de beschikbaarheid van de appartementen op dit moment. De appartementen hebben allen een terras goed op de wind, het terrein is mooi, rustig met een tropische tuin en voor elk appartement is er parkeerplek voor de auto’s.

 

 

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen