Moderne appartementencomplex met zwembad en een view in Brakkeput Mei Mei

Accommodatie details

13 slaapkamers
8 badkamers
1600 m²
€ Prijs op aanvraag
Vanaf 1650,- ANG
Per Maand
Te koop of te huur: Modern appartementen complex met zwembad gelegen in de populaire wijk Brakkeput...

Omschrijving

Dit appartementen complex is volledig ommuurd en zeer geschikt voor bijvoorbeeld een air B&B, short or longterm rental. Het terrein heeft een eigen zwembad (met douche/toilet) ligt in het midden van het complex en een geweldige tropische tuin is hier aangelegd. Je zou er zelf bij kunnen wonen.

Dit appartementen complex ligt in een luxe, populaire wijk aan de Oostkant van het eiland op 5 minuten afstand van Jan Thiel Beach, 10-15 van Mambo Beach en naar Willemstad rij je in 15 minuten naar toe. In de omgeving zijn veel voorzieningen o.a supermarkten en restaurants.

De appartementen zijn modern, licht met vanuit de living open schuifdeuren naar het overdekte terras met een geweldig uitzicht op het Spaanse water. De douche-toilet ruimten van de appartementen zijn modern en fris. 1600 m2 eigendomsgrond.

  • 1 slaapkamer met 1 badkamer, een walkin closet, een living met een open keuken en een terras/balkon rondom Verhuurd voor Nafl 1500,- (Prachtige view)
  • 2 x een 2 Slaapkamerappartement met een eigen badkamer, een living met een open moderne keuken en terras op de begane grond en een berging/wasruimte Verhuurd voor Nafl 2350,00
  • 2 x 3 slaapkamerappartement, waarvan de masterbedroom met een walkin closet en eigen badkamer op de bovenste verdieping met een prachtige view. Extra badkamer tussen 2 slaapkamers in met allen airco en een  open moderne keuken in de living, een berging/wasruimte en terras rondom. Ang 2850,-

Er zijn 4 grote bergingsruimte op het terrein, met aansluitingen voor wasmachines. Daarnaast voldoende parkeerruimte binnen de poort (2 grote poorten electrisch)

De appartementen worden verhuurd incl parkfee en excl. aqualectra, excl. internet en gebruik maken van het zwembad en zijn voor minimaal een jaar te huur. De appartementen zijn gemeubileerd te huur in overleg. Bijkomende kosten Ang 150,00 per appartement.

Vraag naar de beschikbaarheid van de appartementen op dit moment. De appartementen hebben allen een terras goed op de wind, het terrein is mooi, rustig met een tropische tuin en voor elk appartement is er parkeerplek voor de auto’s.

Dit appartementen complex is te koop Vraagprijs OP aanvraag.
1 x een 1 slaapkamer appartement Huuropbrengst: Nafl 1650,00 per maand incl parkfee en wifi excl.aqualectra
3 x een 2 slaapkamer appartement Huuropbrengst: Nafl 2350,00 per maand excl incl parkfee en wifi excl. aqualectra (waarvan 2 verhuurd)
2 x een 3 slaapkamer appartement Huuropbrengst: Nafl 2850,00 per maand excl incl parkfee en wifi excl aqaulectra

Zwembad met douche-toilet ruimte buiten
2x elektrische poort
4 x berg/wasruimtes
Incl alle bijbehorende meubels

 

 

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen