Nette gezinswoning met appartement in Vredenberg

Accommodatie details

4 slaapkamers
3 badkamers
2750,00 ANG
Per Maand

Is verhuurd van: 31 Mar 2023 tot en met 30 Mar 2025

Per 1 april een nette gezinswoning met een appartement heel centraal in een rustige wijk, Vredenberg...

Omschrijving

Deze woning is onlangs compleet gerenoveerd met 3 nieuwe airco’s, een nieuwe koelkast en gasfornuis. Het is een leuke, nette woningg in een rustige, veilige buurt. Heel centraal, dicht bij Mambo, Willemstad en vele winkels.

De woning heeft 3 slaapkamers met allen een nieuwe airco en 2 nette badkamers. De masterbedroom heeft een eigen badkamer, wordt gerenoveerd en nieuw opgeleverd. De living is open, licht en ruim met aansluitend een open keuken. In de keuken kan een afwas/wasmachine geplaatst worden, maar de wasmachine kan ook buiten, hiervoor een aansluiting.

De living heeft openslaande deuren naar de achter porch, heerlijk plekje in de wind en de goed aangelegde tuin met privacy. De tuin is omheind, groot en geschikt voor huisdieren, zoals een hond (in overleg).  Er is een oprit om te parkeren voor 2 auto’s binnen het hek.

Achterin de tuin is een ruim appartement met een woonkamer en een keukengedeelte. Een douche-toilet en een aparte slaapkamer met airco. Het appartement heeft ook een eigen overdekte porch in de tuin. De slaapkamer zou nog kunnen functioneren als berging of kantoor, of 4 e slaapkamer omdat het appartement 2 uitgangen heeft. In de living kan dan een 2 persoonsbes staan waardoor het een studio wordt.

Huurprijs Ang 2750,00 excl aqualectra (middels Pagatinu, gas en selikor), internet en incl tuinonderhoud.
Borg is 1 maandbedrag. Minimale huur 1 jaar.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen