Tropische bungalow met zwembad en appartement in La Quinta Villa’s

Accommodatie details

4 slaapkamers
3 badkamers
4250,00 ANG
Per Maand
Per 1 juli te huur: Tropische bungalow in de rustige wijk La Quinta Villa's (St Catharina) met een zwembad en een vrijstaand appartement...

Omschrijving

Deze tropische bungalow heeft een ruime living, een ruime aparte moderne keuken met eetgedeelte (aansluitend op de living), 3 ruime slaapkamers (allen met inbouwkasten en een airco) en 2 badkamers (met warm water). De masterbedroom heeft een eigen badkamer.

Daarnaast is er een ruim appartement (50m2) met 1 slaapkamer (airco) een open keuken, douche-toilet ruime living en een kleine veranda.

Garage en een extra berg/wasruimte een elektrische poort en ruime parkeermogelijkheid binnen de poort.

Via de open keuken kom je op een overdekt terras met uitzicht op het zwembad en de tropische tuin. Rondom de woning is alles ommuurd met een tropische tuin. Achterin de tuin is nog een buitendouche en het pomphuis.

Huurprijs: Nafl 4250,00 incl poolonderhoud, excl aqualectra, internet en tuinonderhoud.
I.v.m. huidige huurders en hen privacy zijn een aantal foto’s niet gepubliceerd.

La Quinta Villa’s te St.Catharina is gelegen in het oostelijk deel van Curacao en ligt dichtbij de noordkust van het eiland. De St.Jorisbaai ligt op korte afstand en staat bekend als prachtig natuurgebied en is populair bij mensen die houden van kite-surfen, wakeboarden en windsurfen.

Santa Rosa ligt op 5-10 minuten afstand, met een grote supermarkt Mangusa.
Mambo, Jan Thiel en Punda op 20 minuten afstand.

Er is een groeps app in de wijk om elkaar op de hoogte te houden van alles wat er in de wijk gebeurd, ondanks dat het hier heel rustig en veilig is.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen