Prachtige Villa met uitzicht over de zoutpannen en een Zwembad in Jan Thiel

Accommodatie details

3 slaapkamers
3.5 badkamers
5450,00 ANG
Per maand

Is verhuurd van: 1 Aug 2023 tot en met 1 Aug 2024

Per direct te huur: Prachtige Villa met een geweldig uitzicht over de zoutpannen en een zwembad in Jan Thiel...

Omschrijving

De ruime Villa in Jan Thiel heeft alles!

Het heeft een grote tropische tuin rondom, een geweldig uitzicht over de zoutpannen, veel ruimte binnen, een gastenverblijf en een zwembad.

De Villa heeft 2 verdiepingen.

Op de eerste verdieping kom je binnen. Waarin je al een wijds uitzicht hebt naar buiten. Grote open living met hoog plafond en een open moderne, luxe keuken (met kookeiland) De Masterbedroom bevindt zich ook op deze woonlaag met eigen ruime badkamer en een walk-in closet. Daarnaast is er nog een extra slaapkamer met eigen douche-toliet. En een lounge-tv gedeelte, ook te gebruiken als kantoorruimte, dat weer een open uitzicht heeft naar buiten. Er is ook een extra gastentoilet op deze woonlevel.

Via aan alle kanten vanuit de living zijn openslaande deuren en bereik je het grote overdekte terras, links en rechts met een geweldig uitzicht! Hier kun je heerlijk zitten, genieten van het uitzicht en de heerlijke wind.

Via de trap ga je naar beneden en kom je in een ruime chill/living met openslaande deuren naar buiten. Hier is 1 ruime slaapkamer met een eigen douche-toilet.

Rondom de Villa is een grote tuin en een eigen groot zwembad, dat gedeeld wordt met gasten van het appartement ernaast.

Voor de auto’s is ruimte voor 2 (met eigen elektrische poort ) onder een overdekte carport. Extra berging/wasruimte aanwezig.

De Villa is te huur vvoor een half jaar (langer in overleg) en Compleet gemeubileerd.

De Huurprijs voor alleen de Villa is: Ang 5450,00 per maand excl. het appartement. incl. internet, poolonderhoud en tuinonderhoud en incl. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Er is hier sprake van een gedeeld zwembad met gasten uit het appartement.

Het appartement heeft een eigen ingang, parkeerruimte, terrasje en eigen privacy.

Wegens privacy redenen niet alle foto’s toonbaar maar op aanvraag mogelijk.

 

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen