Prachtige Villa met uitzicht en Zwembad in Jan Thiel

Accommodatie details

5 slaapkamers
3.5 badkamers
7950,00 ANG
Per maand

Alleen te huur van: 1 Mar 2023 tot en met 31 Aug 2023

Prachtige Villa met een geweldig uitzicht en zwembad in Jan Thiel... Te huur vanaf 1 maart 2023 voor een half jaar (in overleg een jaar)

Omschrijving

De ruime Villa in Jan Thiel heeft alles!

Het heeft een grote tropische tuin rondom, een geweldig uitzicht rondom, veel ruimte binnen en een zwembad.

Het heeft 2 verdiepingen.

Op de eerste verdieping kom je binnen. Waarin je al een wijds uitzicht hebt naar buiten. Grote open living met hoog plafond en een open moderne, luxe keuken (met kookeiland) De Masterbedroom bevindt zich ook op deze woonlaag met eigen ruime badkamer en een walk-in closet. Daarnaast is er nog een extra slaapkamer met eigen douche-toliet. En een lounge-tv gedeelte, ook te gebruiken als kantoorruimte, dat weer een open uitzicht heeft naar buiten. Er is ook een extra gastentoilet op deze woonlevel.

Via aan alle kanten vanuit de living zijn openslaande deuren en bereik je het grote overdekte terras, links en rechts met een geweldig uitzicht! Hier kun je heerlijk zitten, genieten van het uitzicht en de heerlijke wind.

Via de trap ga je naar beneden en kom je in een ruime chill/living met openslaande deuren naar buiten. Hier zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers. De 1 slaapkamer met eigen douche-toilet zijn onderdeel van een gastenverblijf met een eigen kitchenette van binnenuit bereikbaar maar ook van buiten met een eigen ingang (elektrische inrijpoort en ruimte voor 2 auto’s om te parkeren) terrasje en tuin.

Rondom de Villa is een grote tuin en een eigen groot zwembad, met verschillende zitgedeeltes. Voor de auto’s is ruimte voor 2 (met eigen elektrische poort ) onder een overdekte carport. Extra berging/wasruimte.

De Villa is te huur van 1 maart 2023 voor een half jaar.

De Huurprijs is: Ang 7950,00 per maand incl. internet, pool en tuin. onderhoud en incl. 1 x per week 4 uur een schoonmaakster. Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Wegens privacy redenen niet alle foto’s toonbaar maar op aanvraag mogelijk.

 

Vragen? Stel ze hier!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden