Leuke gezinswoning in Cas Grandi met een prachtig uitzicht

Accommodatie details

4 slaapkamers
2 badkamers
2950,00 ANG
Per maand

Is verhuurd van: 1 Jan 2022 tot en met 31 Dec 2023

Ruime woning, hoog gelegen met een prachtige view...

Omschrijving

Deze ruime woning ligt in de wijk Cas Grandi. Hoog gelegen waardoor u een prachtige view heeft over de wijk met zelfs zeezicht. Vanuit de living en de grote overdekte voorporch.

De woning heeft 3 ruime slaapkamers (allen met airco) waarvan de masterbedroom haar eigen nette badkamer, walk-in closet  en een eigen balkon/terras met  view. De 2 andere slaapkamers delen een nette ruime badkamer.

De living ligt centraal in de woning met een open moderne keuken. Via de living komt u met openslaande deuren (schuifpui) op de ruime overdekte voorporch, met een great view en heerlijk in de wind.

De achterporch (overdekt en groot) bereikt u ook via de living, naast de keuken. De tuin is groot genoeg om evt. een zwembad te plaatsen.

De woning heeft een extra bergingsruimte (voor de wasmachine) naast de overdekte carport en een kleine studio, beneden de woning. Rondom de woning grote tuin en huisdieren zijn toegestaan.

De woning is te huur voor Ang 2950,- per maand excl aqaulectra en internet en Te koop met een vraagprijs van Ang 649.500,- k.k. eigendomsgrond

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen