Rustig en landelijk wonen in Curacol

Accommodatie details

2 slaapkamers
1.5 badkamers
1850,00 ANG
Per Maand
Te huur Leuke, nette woning met een tropisch tuin in Curasol..

Omschrijving

Deze 2 woningen liggen in de rustige wijk Curasol. Het zijn 2 woningen op 1 terrein met ieder een eigen inrit en eigen tuin, terras met veel privacy. De 2 woningen zijn recent helemaal vernieuwd, zowel van binnen als van buiten met frisse, nieuwe meubels en alles wat er bij komt. Rondom de woningen is een tropische tuin, met ieder een eigen (overdekt) terras heerlijk in de wind.

Woning 1 heeft 2 verdiepingen. Beneden bevindt zich de living met een aparte eetgedeelte en een moderne open keuken. Met de trap naar boven kom je bij 2 ruime, nette slaapkamers, die ieder een ruime badkamer delen. (warm water in de douches) Aan de zijkant van deze woning is een ruime overdekte porch goed op de wind en achter de woning is ook een kleine overdekte porch.

Huurprijs Ang 1850,00 incl internet en tuinonderhoud excl. Aqualectra. Max 6 maanden te huur.

De hoofdwoning kan ook als vakantie accommodatie gehuurd worden, 2 pers voor € 75,00 per nacht bij extra persoon €10,00 excl. aqualectra incl. internet. Vraag naar de mogelijkheden.

Woning 2 ligt aan de achterkant van deze woning, met eigen ingang en eigen privacy. Deze kan gehuurd worden voor een aantal maanden op aanvraag of als vakantiewoning. Huurprijs Ang 1650,00 incl internet en tuinonderhoud excl aqualectra. 2 pers en er is ruimte om een slaapbank voor een 3e persoon. € 65,00 per nacht en bij een extra persoon € 10,00. Vraag naar de mogelijkheden of kijk voor meer info bij de vakantiewoningen.

Curasol ligt dicht bij het Blue Bay strand, dicht bij Centrum Supermarket, op 10 minuten rijden van Hato evenals naar Willemstad. Een rustige wijk in de omgeving van ST Michiel en Boca Sami.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen