Sfeervolle vrijstaande woning in St. Catharina- La Quinta Villa

Deze prachtige woning in het rustige Santa Catharina is zeer netjes, mooi, modern, sfeervol met een prachtige tuin rondom. In de grote tuin achter is een palapa, waar je heerlijk kan zitten maar ook een overdekte porch.

De woning heeft 3 slaapkamers, waarvan de master bedroom haar eigen moderne badkamer en dubbele inbouwkast heeft. De andere twee slaapkamers delen een moderne badkamer. De keuken is open, modern en ruim met een eiland, een vaatwasser, koelkast en een 5 pits gasfornuis en via de  achterdeur kom je bij de carport en het washok.

De woonkamer heeft een hoog plafond, is sfeervol met veel lichtinval. Een van de slaapkamers functioneert op dit moment als kantoor, maar is prima als een 3e slaapkamer te gebruiken. Alle slaapkamers hebben airco en er is 110v en 220V in de woning aanwezig plus warm water.

Er is een extra berg/wasruimte, een schuur achter in de tuin die afgesloten kan worden en een grote palapa die heerlijk op de wind ligt. In de tuin is genoeg ruimte voor evt. een opzet zwembad.

Er is een overdekte carport voor 2 auto’s en de tuin is omheind. Huisdieren toegestaan in overleg. Er kunnen meubels in overleg blijven.

Per 1 september 2022 te huur met een Huurprijs van: Ang 3250,00 incl internet en tuin onderhoud (1x in de 8 weken) en schoonmaakster 2 x in de maand. excl pagatinu, water en selikor (afvalkosten 35,00 ang) Borg 1 maandhuur.

 

Vragen? Stel ze hier!

  • Hidden
  • Hidden